Dünya'nın Kalbi Bu Akşam Rize'de Atacak

Dünya'nın Kalbi Bu Akşam Rize'de Atacak

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize'de oynanacak olan Dünya Kupası maçlarına tüm hemşerilerini davet etti.

21 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında start alan Dünya Kupası maçlarının bir ayağı da bugün Rize'de gerçekleşiyor. Rize Yenişehir Stadyumunda 25 Haziran 2013 Salı günü oynanacak iki ayrı karşılaşmada Rizeliler Dünya Kupası maçlarına ev sahipliği yapma fırsatı yakalayacak. İlk olarak 1977 yılında düzenlenen FIFA U - 20 Dünya Kupası FIFA'nın Dünya Kupasından sonra düzenlediği en büyük ikinci organizasyon olma özelliğini taşıyor. Her iki yılda bir düzenlenen şampiyonaya 6 farklı kıtadan 24 ülkenin 20 yaş altı Milli Takımları katılıyor.

İlimizin ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası maçlarında Rize Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak karşılaşmalarda ilk maç saat 18.00' da Avustralya - El Salvador Milli takımları arasında gerçekleşecek. İlk maçın bitiminin ardından ikinci karşılaşma saat 21.00'da TÜRKİYE - KOLOMBİYA Milli takımları arasında oynanacak. Ay Yıldızlı Milli Takımımızı sahada yalnız bırakmayacak olan Rizeliler için bilet satışları Rize Merkez Tuzcuoğlu Memişağa Parkı ve Rize Yenişehir Stadyumu girişinden gün boyunca devam edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı;"Bu tür faaliyetler ulusal bir faaliyettir. Rize Belediyesi ulusal düzeyde Türkiye ve Rize'nin tanıtımına büyük bir katkı sağlamaktadır. İlimiz ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. İlimizde oynanacak olan maçlara eşim ve yakın dostlarımla beraber katılacağım. Rizeli hemşerilerimi oynanacak olan Dünya Kupası maçlarına eş ve dostlarıyla beraber davet ediyorum. Rize'nin birlik beraberliğini Yeni Şehir Stadyumumuza yansıtalım" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.