EĞİTİME DESTEK PLATFORMU RİZE İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN 2023 YILININ İLK GÜNÜNDE ‘AİLELER SABAH NAMAZI'NDA BULUŞUYOR' ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ. PROGRAM VESİLESİYLE RİZELİ AİLELER SAHİL CAMİİ'NDE SABAH NAMAZINDA Bİ

EĞİTİME DESTEK PLATFORMU RİZE İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN 2023 YILININ İLK GÜNÜNDE ‘AİLELER SABAH NAMAZI'NDA BULUŞUYOR' ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ. PROGRAM VESİLESİYLE RİZELİ AİLELER SAHİL CAMİİ'NDE SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİ

Eğitime Destek Platformu Rize İl Temsilciliği tarafından 2023 yılının ilk gününde ‘Aileler Sabah Namazı'nda Buluşuyor' etkinliği düzenledi. Program vesilesiyle Rizeli aileler Sahil Camii'nde sabah namazında bir araya geldi.

Rize İl Müftülüğü himayesinde gerçekleşen program, Rize'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları'nın ve vakıfların desteğiyle gerçekleştirildi. 

1672559950212.jpg

Merkez Sahil Camii'nde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın sohbet ve dualarıyla devam etti. Program bitiminde İl Müftülüğü tarafından cemaate ikramda bulunuldu.

1672559950233.jpg

Eğitme Destek Platformu Rize İl Temsilcisi Numan Ubeydullah Kayhan Aileler Sabah namazında buluşuyor programı ile ilgili yaptığı açıklamada ülke genelinde 81 ilde bu tür etkinliklerin gerçekleştirildiğine işaret ederek, Camiler bizim birleşme yerlerimizdir, bu ülkenin temel taşlarıdır. Dolayısıyla çocukları camilerimize alıştırmak, camide bir mesaj vermek, onlara aileleri ile beraber cami havasını teneffüs ettirmek için yapılan bu organizasyon vesilesiyle yılın ilk gününde bir araya geldiklerini sözlerine ekledi.

1672559950275.jpg

Özellikle bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve katılım sağlayan tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve Vakıf temsilcilerine teşekkür etti.

1672559950317.jpg

1672559950337.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.