Ekşioğlu vakfı’ndan kadınlar günü etkinliği

Ekşioğlu vakfı’ndan kadınlar günü etkinliği

Ekşioğlu vakfı 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla istanbul etkinlik düzenleyecek

Ekşioğlu Vakfı’nın yeni yönetimi çalışmalarına hız verdi. Vakıf, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program hazırladı.
Türkiye’nin 300 bini aşkın nüfusu ile en büyük ve en geniş ailelerini bir çatı altında toplayan Ekşioğlu Vakfı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İstanbul’da siyaset, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ile görkemli bir program hazırladı.
Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenecek 8 Mart dünya kadınlar günü etkinliğine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ uında davetli olduğu öğrenildi. Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve çok sayıda siyaset, iş ve sanat dünyasından kişiler katılacak. Etkinlik 8 Mart günü saat 09.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, Vakıf Basın Danışmanı Necati Selvitop ile birlikte düzenlediği basın açıklamasında organizasyonla ilgili şu ifadelere yer verdi:
“Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz 8 Mart dünya kadınlar günü etkinliğimizde bu yılda eşler ve annelerimizin katılımı ile büyük bir coşkuyla Ataşehir Silence Hotelde kutlayacağız. Yurt içi ve yurt dışında olmak üzere çok geniş bir aileye sahibiz. Bu mutlu günde birlik ve beraberlik mesajı vermek katılımcı ailelerimizle birlikte karanfiller ve çeşitli hediyeler dağıtmayı amaçlıyoruz. Tüm kadınlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.”



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.