Fasl_ı Şahane Türk Müziği Topluluğu’nun  Konseri Rize'de Büyük İlgi Gördü

Fasl_ı Şahane Türk Müziği Topluluğu’nun Konseri Rize'de Büyük İlgi Gördü

FASL_I ŞAHANE TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞU RİZE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANINDA TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİ VERDİ.ŞEF EMİNE ÖZDEMİR YILMAZ YÖNETİMİNDE SAHNE ALAN TÜRK MÜZİĞİ EKİBİ BAŞTAN SONA SEYİRCİLERİN DE EŞLİK ETTİĞİ MUSİKİ KONSERİ İCRA ETTİ

Bursa Konservatuarı sanatçılarından Şef Emine Özdemir Yılmaz  yönetiminde sahne alan  Türk Müziği ekibi seçkin eserlerinin seslendirildiği baştan sona seyircilerin de eşlik ettiği musiki konseri icra etti.

fasli-konser-14.jpeg

Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Rize Halk Eğitimi Merkezinde eğitim veren Emine Özdemir Yılmaz Faslı Şahane koro ekibi ile  enstürüman eksikliklerini karaoke ile aşarak hastane, huzurevi gibi birçok mecrada sanat musikisi tasavvuf musikisi icra ederek sanatı sanatseverlere ücretsiz bir şekilde buluşturdu.

fasli-konser-12.jpeg

Ramazan dolayısıyla tasavvuf musikisi yapan Faslı Şahane Türk Müziği topluluğu Ramazan ayı içerisinde  çeşitli programlarda da yer aldı.

fasli-konser-13.jpeg

Ramazan sonrasında Türk Sanat Müziği Konseri ile sahne alacak olan ekip Cuma günü de Güneysu huzurevinde elleri öpülesi atalarımıza ikinci kez konserlerini icra edecekler.

fasli-konser-15.jpeg

Bir çok farklı meslekten bir araya gelen ekipte ev hanımları, emekliler, doktor, memur , gazeteci , öğretmenler yer alıyor.

Haber : Yasemin Özçelik 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum