Fedakar Öğretmenler Okul Boyuyor

Fedakar Öğretmenler Okul Boyuyor

Rize’nin Çayeli ilçesindeki Beyazsu İlköğretim Okulu öğretmenleri, okulun boya işlerini yaparak sınıfları yeniliyor.

  Rize’nin Çayeli ilçesinde 17 sınıf olan ve 500 öğrencisi bulunan Beyazsu İlköğretim Okulun’da görev yapan öğretmenler, okulu boyatacak usta bulamayınca kolları sıvadı. Öğretmenler, hummalı bir çalışma sergileyerek sınıfları boyadı.

  Okulda görev yapan sınıf öğretmeni Fatih Yıldırım, “Elimizden geldiğince öğrencilerimiz için daha uygun bir eğitim ortamı oluşturmak için çalışıyoruz. Okulumuzda boya sıkıntısı vardı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün verdiği olanaklarla kendimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Okulumuzu eğitim ve öğretim sezonu açılana kadar yetiştirmeye çalışacağız” dedi.


  Beyazsu İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Ünal, "Beyazsu köyünde bulunan ve 500 öğrencinin eğitim gördüğü okulu boyamanın, öğrencilere nezih bir ortam ve daha iyi imkan sağlamak açısından önemli olduğunu söyledi.” Öncelikli amaçlarının çocukların okulu daha çok sevmeleri ve başarılı olmalarını sağlamak olduğunu belirterek, “Okulumuzda bulunan görevli Öğretmen arkadaşlarla birlikte gönüllü olarak okulumuzu boyatıp, öğrencilerimizi bir önceki yıldan bırakmış oldukları okuldan daha güzel, daha renkli bir ortam olarak bizden tekrar geriye almalarını amaçlayan böyle bir çalışmaya girdik. İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüz bizlere boya konusunda destek oldular. Okulumuzun iç cephesinin koridorlarını, duvarları ve tüm sınıfları en güzel şekilde boyamaya gayret ediyoruz” dedi.







  Okul Müdürü Ünal, öğretmenlere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.