Fındıklı'da Kadınlara Bıçak Çeken Şahıs Karakola Sığındı

Fındıklı'da Kadınlara Bıçak Çeken Şahıs Karakola Sığındı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde tartıştığı CHP ilçe teşkilatına mensup kadınlara bıçak çeken Mustafa Alyazıcı isimli şahıs, vatandaşların tepkisi ile karşılaşınca elindeki bıçak ile karakola sığınmak zorunda kaldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı hakaretler nedeniyle kendisinden şikayetçi olan kadınlarla sokakta karşılaşan ve tartışma yaşayan Mustafa Alyazıcı isimli şahıs, tartışma büyüyünce kadınlara bıçak çekti.

Olay yerinde bulunan esnaf ve vatandaşların tepkisiyle karşılaşan Alyazıcı, hızla olay yerinden uzaklaşarak karakola sığındı. Yaşanan kovalamacada yaralanan Fındıklılı 1 vatandaş hastaneye kaldırıldı. 


Alyazıcı'nın tartıştığı kadınlara yönelik 2 gün önce kalp krizi geçirerek vefat eden 25 yaşındaki Alihan Şengül'ü kastederek “Allah sizin çocuklarınızın sonunuda Alihan Şengül gibi yapsın” şeklinde paylaşım yaptığı öğrenildi.

1.png

Ne Olmuştu?

Mustafa Alyazıcı isimli şahıs, Haziran ayında Fındıklı'da yaşanan "kayyum" iddialarının ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla CHP Fındıklı Kadın Kolları üyesi kadınlara hakaret etmişti. 


Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz tarafından da tepkiyle karşılanan bu hakaretler üzerine Alyazıcı, göz altına alınmış ve serbest bırakılmıştı.

ea1hxq-woau-fgc.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.