Galibiyet Hasretine Son Verdi!

Galibiyet Hasretine Son Verdi!

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 14. Haftasında Eskişehir Anadolu Üniversitesine Konuk Olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) 2 Haftalık Galibiyet Hasretine Son Vererek Rakibini 30- 26 Mağlup Etmeyi Başardı.

Lig’de Son 2 Hafta Karşılaştığı Muratpaşa Belediyespor ve Çankaya Belediyesi Ankaspor’a Mağlup Olan Bordo-Beyazlılar Eskişehir Anadolu Üniversitesini Mağlup Ederek 4.lük iddiasını sürdürdü.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi, BESYO spor salonunda oynanan maça Ardeşen GSK, Yasemin’in golüyle başladı. İlk yarıda rakibine karşı üstünlüğünü kabul ettiren temsilcimiz,15-13’lük skorla 1. Devreyi üstün tamamladı.

İkinci yarıya da çok iyi başlayan ve farkı açan Ardeşen GSK, hızlı hücumlarla goller buldu ve salondan 30-26’luk galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 17’ye taşıyan temsilcimiz lig’de 4. Sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmayı, Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Biberoğlu, İşadamları Faruk Taşkın, Ahmet Taşkın, Deniz Dinçer, Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Güven Sevil, Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı, Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy, Ardeşen’li Hemşerimiz Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Yanık, Çalışma Bakanlığı Uzmanı Cemal Burak Yaşaroğlu ve çok sayıda Ardeşen Taraftarı izledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.