GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇEKEREK,RİZE’DE STK’LARLA BULUŞTU

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇEKEREK,RİZE’DE STK’LARLA BULUŞTU

AK Parti Genel Merkezi tarafından 7 pilot ilde yürütülen Gençlik STK’ları buluşmalarının 6.sı, Rize’de düzenlendi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Muhammet Cem Çekerek Rize programları kapsamında AK Parti Rize İl Gençlik Kollarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen  Gençlik STK’ları Buluşması programında STK temsilcileriyle bir araya geldi.


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Mariye Müberra Arıcı katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, “Günün bu saatinde davetimizi kırmayarak, katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Katılımlarınız bizler için çok değerli. Bu programlar bizler için çok fazla önem arz etmektedir. Belli periyotlarla bu STK buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz programlardan çok beslenerek, ayrılıyoruz. Sizlerden aldığımız görüş ve önerilerle, fikir alışverişiyle ilimizdeki bölgemizdeki sorunlara vakıf oluyoruz. Sivil toplum kuruluşları ilimizin paydaşlarıdır” dedi.

ak-parti-rize-1.jpg
Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Muhammet Cem Çekerek yaptığı konuşmada “STK buluşmaları olarak 6. Sını düzenlediğimiz bu programı her bölgemizdeki pilot illerimizde gerçekleştiriyoruz.Bundan önce diğer bölgelerimizi tamamladık. Karadeniz bölgemizde de bize misafirperver Rize’miz ev sahipliği yapıyor. Burada hepinizin sivil toplum camiası olarak tabii ki katkısı var. İnşallah yapacağımız toplantıda  fikirlerin açıkça yürekten anlatıldığı bir toplantı olması niyetindeyiz. Bu projeyi ortaya çıkarırken Genel Merkezde teorik olarak çizerken şuna dikkat ettik. Sadece Sivil toplum temsilcilerimiz değil yönetim kurulu üyelerinin her bir ferdin bireyin de bu programlarda fikirlerini görüş ve önerilerini dinleyeceğiz hepinizin fikirleri bizim için çok değerli çünkü böylelikle çok farklı fikirler ortaya çıkıyor. Burada sizler anlatacaksınız, konuşacaksınız bizler not alacağız. Alışılagelmiş bir formattan ziyade monolog olmayacak sizler konuşacaksınız fikirlerinizi, görüşlerinizi ifade edeceksiniz bizlerde notlarımızı alarak, konunun yetkilisine bu bilgileri ulaştıracağız. Raporlarımızı hazırlayacağız. Bu yüzden katkı sağlayacağınız tüm fikirler bizim için çok değerli. Şimdiden katkılarınız için teşekkür ediyorum “dedi.

ak-parti-rize-12.jpg
Tek tek STK temsilcileri ve yönetimlerinin görüş ve önerilerinin dinlenerek not alındığı program katılım sağlayan temsilcilere verilen sertifikalarla son buldu.

ak-parti-rize-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.