Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2020-2021 Mezunları İçin Tören

Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2020-2021 Mezunları İçin Tören

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Gerçekleştirdi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.

Mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Yılı dönem birincisi Esra Mor mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Ardından mezuniyet kütüğüne plakasını çaktı.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yıldırım ise konuşmasında, ortak bir sevinci paylaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını dile getirerek mezun olan öğrencileri tebrik etti ve bundan sonraki yaşamlarına ilişkin tavsiyelerde bulundu.

Törene katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kalınan yüz yüze eğitime rağmen eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini, yeni nesil üniversitelerin öncüsü olan kurumumuzun kurulduğu günden bu yana başta TÜBİTAK olmak üzere pek çok yükseköğretim kurumundan ödül aldığını ve gerek yurtiçi gerekse yurtdışı başarı sıralamalarında yüksek puanlar elde ettiğini söyledi.

rize-rehebilitasyon-1.jpeg

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere diploma, plaket ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

Dönem birincisi Esra Mor’ a Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, dönem ikincisi Mehmet Mumcu’ ya Güneysu Kaymakam Arif Oltulu ve dönem üçüncüsü Fatih Demirci’ ye Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer tarafından plaket ve hediyeleri verildi.

rize-rehebilitasyon-12.jpeg

Diploma töreninin sonunda Öğr. Gör. Melike Yağcı mezun öğrencilere meslek andını okuttu. Öğrenciler mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı.

rize-rehebilitasyon-13.jpeg

Törene, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Çakar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Yilgen, akademisyen ve idari personel katıldı.

rize-rehebilitasyon-14.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.