Güven Bana Rizeli ve Trabzonlu Yarışmacı 28 Şubat Bölümü

Güven Bana Rizeli ve Trabzonlu Yarışmacı 28 Şubat Bölümü

Rize'den Çiğdem Azaklı ve Trabzon'dan Onur Çolak, "Güven Bana" adlı yarışmada 500 bin TL ödülü kazanmak için yarıştı.

ATV ekranlarında yayınlanan "Güven Bana" adlı yarışmada bu gece Karadeniz Fırtınası esti. Yarışmaya Rize'den katılan 26 yaşındaki Çiğdem Azaklı ile Trabzon'dan yarışmaya katılan 26 yaşındaki Onur Çolak, 500 bin TL ödülü kazanmak için  yarıştı. Yarışmanın kazananı ise 15 bin TL.de düğmeye basarak ödülü alan Çiğdem Azaklı oldu.

Rize'de yaşayan ve Radyo Karadeniz'de radyo programcılığı yapan Çiğdem Azaklı, yarışmadaki hedefini 35.000TL  olarak belirlerken kazanacağı parayla giyim mağazası açmak istiyordu. 26 yaşındaki Onur Çolak ise Trabzon’da yaşıyor. Pazarcılık yapan Çolak, kendisine 30.000 TL’lik para ödülü kazanmayı hedeflemişti ve kazandığı parayla bir pazar arabası satın almak istiyordu.

İlk soruyu yanlış cevaplayan Karadenizli yarışmacılar 5. soruya da yanlış cevap verirken geriye kalan bir yanlış hakları öncesinde Rizespor'un forma renklerinin sorulduğu 7. soru öncesinde ailerinin yanına giderek dönüşte birbirine “Güven Bana” dediler ve bağlılıklarını dile getirerek yarışmaya devam ettiler.

12. soru öncesi 58 Bin 200 TL.'ye yükselen para ödülü, yarışmacıların ailelerinin yanına gitmesiyle cazip hale geldi. 2 yanlış cevap verme haklarını kullandıklarından ödülü kaybetmek istemeyen yarışmacılardan Çiğdem Azaklı, 15 bin TL.de düğmeye basarak yarışmanın kazananı oldu.

Yarışma sonunda Rize'den yarışmaya katılan Çiğdem Azaklı 15 Bin TL. ödül ışığı yanarken düğmeye basarak 15 Bin TL. ödül kazandı. Yarışmanın kaybedeni Onur Çolak ise 25 Bin TL.'de düğmeye basacağını söyledi.













Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.