HAFTALIK VAKA SAYISI AÇIKLANDI , RİZE YİNE AÇIK ARA BİRİNCİ

HAFTALIK VAKA SAYISI AÇIKLANDI , RİZE YİNE AÇIK ARA BİRİNCİ

EN ÇOK VAKA RİZE'DE, EN ÇOK ARTIŞ KAYSERİ'DE

Koronavirüsle mücadele kapsamında ülke içinde tedbirlere ve aşılama çalışmalarına önem verilirken, Sağlık Bakanlığı tarafından da düzenli aralıklarla bilgilendirme yapılıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pandemiyle mücadelenin aralıksız devam etmesiyle birlikte, haftalık vaka sayılarını açıklamaya devam ediyor.

28 Ağustos ve 3 Eylül tarihleri arasındaki vaka sayılarını açıklayan Fahrettin Koca, en çok vaka artışı görülen illerin olduğu bir grafik de yayınladı.

rize.jpg

EN ÇOK VAKA RİZE'DE, EN ÇOK ARTIŞ KAYSERİ'DE
İllere göre haftalık 100 binde vaka sayısı tablosunda en çok vakanın 653,10'la Rize'de olduğu görülürken, vaka sayısı en çok artan iller de sırasıyla Kayseri, Elazığ ve Karaman oldu.

 

"NİHAİ ÇÖZÜM AŞI, KURALLAR ÇOK GEREKLİ"
Konuya ilişkin açıklamalarını Twitter üzerinden yapan Bakan Fahrettin Koca: "28 Ağustos-3 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Kayseri, Elazığ, Karaman, Bolu, Malatya, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Tunceli, Bartın! Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı! Kurallar çok gerekli." ifadelerini kullandı.

hhhhhh.jpg

BAKAN KOCA, 10 İLİ UYARDI
Yaptığı açıklamayla vaka sayılarına dikkat çeken Bakan Koca, Kayseri, Elazığ, Karaman, Bolu, Malatya, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Tunceli ve Bartın olmak üzere 10 ile uyarıda bulundu.

ensonhaber

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.