HASAN YAVUZ BAKIR BASIN KARTLARI KOMİSYONUNA SEÇİLDİ

HASAN YAVUZ BAKIR BASIN KARTLARI KOMİSYONUNA SEÇİLDİ

Genel Müdürümüz Hasan Yavuz Bakır Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartları Komisyonu üyeliğine seçildi.

 Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başka yardımcılığı görevini sürdüren Hasan Yavuz Bakır Anadolu Medyasının komisyonda temsil ediliyor olması açısından da önemli bir sorumluluk üstlenmiş oldu. 
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartları komisyonu toplantısı İletişim Başkanlığında yapıldı. İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun başkanlığında yapılan toplantıda basın mensuplarının basın kartı başvuruları değerlendirilirken konuyla ilgili işlemler yapıldı. 

screenshot-20220817-122724-gallery.jpg

BAKIR: ANADOLU MEDYASININ GURURLANACAĞI GELİŞMELER YAŞANIYOR
Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığı Basın Kartları Komisyonuna seçilmekten ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Çay Tv Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır; İletişim Başkanımız Prof. Dr. Fahrattin Altun beye çok teşekkür ediyorum, Anadolu medyası açısından çok değerli bir gelişme oldu, bu önemli sorumluluğu gururla üstleneceğim dedi. Bakır açıklamasında Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Anadolu Medyasının daha güzel günlere ulaşmasına çalıştıklarını ve bu alanda Sayın Fahrettin Altun’un çok büyük destekleri olduğunu söyledi.  

fb-img-1660728312129.jpg
TORLAK:  ÇAY TV 27 YILLIK BÜYÜK GURURUMUZDUR
Çay Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak yaptığı açıklamada uydu yayıncılığına başlayalı 17 yıl oldu, 31 Ağustos tarihinde 18. Yılımıza başlayacağız, bu büyük gurur Çay Tv ailesine aittir dedi.  Çay Tv’nin 1995 yılında yayın hayatına başladığına dikkat çeken İsmail Torlak 27 yılın geride kaldığını ve toplamda 29 yıllık yayın hayatlarında yapılan tüm çalışmaların Devlet ve Millet menfaati içerdiğini söyledi.  Çay Tv Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır’ın Basın Kartları Komisyonuna seçilmesinden mutlu olduklarını ifade eden Torlak biz bir aileyiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız Devlet ve Millet önceliğinden asla vazgeçmez dedi. Yayıncılığın çok zor şartlar içerdiğine dikkat çeken İsmail Torlak Çay Tv’nin yayıncılıkta bir marka olmayı başardığını, Doğu Karadeniz bölgesinin yayıncılıkta bir marka yarattığını kaydetti

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.