Hedef:Rize İçin En İyisi

Hedef:Rize İçin En İyisi

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Reşat Kasap, Rize`nin Menfaatleri Doğrultusundaki projelerle Rize’ye Hizmet Etmek İçin Geldiklerini söyledi.

Prof Dr. Reşat Kasap, İnsan Odaklı belediyecilik anlayışla, Rize`nin Menfaatleri Doğrultusundaki projelerle Rize’ye Hizmet Etmek  İçin Geldiklerini Belirterek "  Daima Millet Daima Hizmet"  düsturu ile çalışacaklarını söyledi.
 
AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Başkan Yardımcıları: Ahmet Dokumacı, Savaş Tabak, İsmail Kosif, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Belediye Meclis Üye adayları ile birlikte çok sayıda teşkilat mensubu ile  Ekrem Orhon Mahallesi esnaflarıyla buluşarak mahalle esnaflarıyla bir araya geldi.
 
Esnaf ziyaretlerini Ekrem Orhon mahallesinde devam eden AK Parti Belediye Başkan adayı  Prof. Dr. Kasap, mahalle sakinlerini dinleyerek mahallenin sorunları konusunda bilgi aldı. Halkın sorunlarını yerinde inceleyerek tespit etme konusunda ayak basmadık yer bırakmamaya çalıştığını belirtti. Ekrem Orhon Mahallesinde gerçekleşen toplantıdaki konuşmasında Prof. Dr. Kasap; "Biz buraya hizmet için geldik, geliştireceğimiz projeler insan odaklı projeler olacaktır. Rize`nin menfaati için yapılabilecekleri yapmış olduğumuz ziyaretlerde tespit ederek notlarımızı alıyoruz. Daima Millet Daima Hizmet düsturuyla insan odaklı Belediyeciliği amaçlıyoruz. Rize`nin yapısına uygun Rize`yi kalkındıracak bölgenin yıldızı haline getirecek projeler peşindeyiz " şeklinde konuştu.
 
Ziyaretlerine Camiönü mahallesinde sürdüren Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle sakinleriyle tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Yapmış olduğu ziyaretlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kasap," Rize için en iyiyi hedefliyoruz. Biz de bu hedefle neler yapabiliriz bu minvalde hareket edeceğiz. Ortaya koyacağımız belediyecilik anlayışımızı fiziki alt yapı çalışmaları ve sosyo kültürel çalışmalar olarak sınıflandırıyoruz.     İnsan odaklı bakış açısı ile ortaya konulacak projelerle toplumun tüm katmanlarıyla ilgili sorunları çözmeyi amaçlıyoruz. Üniversite ile kenti kucaklaştırıcı projeler geliştireceğiz. Bu projelerle birlikte gençlere dolaylı istihdam alanları oluşturacağız. Belediyenin kendisi bir fiil istihdam oluşturan bir kurum değildir, hizmet üretir ancak ortaya koyacağı perspektif ile diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte olan ortaklıklarla üreteceği projeler bakımından istihdam oluşturucu alanlar meydana getirebilir" dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.