Her Anneye Bir Mektup

Her Anneye Bir Mektup

Rize İmam Hatipliler Derneği (Rihder) tarafından gerçekleştirilen etkinlikte İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerine "Her Anneye Bir Mektup" adlı kitap dağıtıldı.

Rihder Yönetim Kurulu üyeleri  Mehmet Kazdal,  Hızır Mahmut Demirci ve öğrenci temsilcisi M. Ali Tuzlu'nun katıldığı etkinlikte Rize İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Bayram Gündoğar ve okul öğretmenleri ziyaret edildi. Etkinliğin amacını anlatan Mehmet Kazdal "İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin hem eğitimi hem de aileleri bizim için çok değerlidir. Bu nedenle onların eğitimine özel önem veriyoruz. Eğitimin diğer bir unsuru olan ailelerin de eğitilmesi ve çocuklara nasıl yaklaşmaları gerektiği önemlidir. Bu açıdan her anneye önemli mesajlar içeren bu kitabı hediye ediyoruz" dedi.

Rihder yönetim kurulu üyesi Hızır Mahmut Demirci ise "İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin ilgi ve heyecanı bizleri çok memnun etti. Bu çocukların eğitimini önemsiyoruz. Bu nedenle de şu anda Ali Metin Kazancı Rize Lisesi bünyesinde olumsuz şartlarda eğitim gören bu çocukların bir an önce kendi okullarına kavuşmaları gerekiyor. Bu çocukların çok daha iyi şartlarda ve imkanlarda eğitim ve öğretim görmeleri gerekiyor" dedi.

Sınıfları gezip öğrencilerle ilgilenen Rihder Yönetim Kurulu üyeleri hediye kitapları annelerine ulaştırılmak üzere çocuklara verdi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.