Huser Yaylası'nda 'Titanic Pozu' 

Huser Yaylası'nda 'Titanic Pozu' 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinin denizden 2 bin 700 metre yükseklikteki Huser Yaylası'nda yaz aylarında oluşan sis bulutu, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinin denizden 2 bin 700 metre yükseklikteki Huser Yaylası'nda yaz aylarında oluşan sis bulutu, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Yaylaya çıkarılan kayığa binen ziyaretçiler, Dicaprio ve Winslet'in başrollerinde oynadıkları ünlü Titanic filminin en sevilen sahnelerinden biri olan geminin burnunda kolları açma sahnesindeki pozu vererek fotoğraf çektiriyor.


Çamlıhemşin ilçesinde ünü sosyal medyada yayılan sis bulutunun oluştuğu Huser Yaylası ilgi görüyor. Yılın büyük bir çoğunluğunu bulutların üzerinde geçiren yaylaya çıkanlar, ünü sosyal medyada yayılan salıncakta sallanmanın keyfini çıkarıyor. Bu yıl yaylaya çıkarılan kayığa binen ziyaretçiler ise Dicaprio ve Winslet'in başrollerinde oynadıkları ünlü Titanic filminin en sevilen sahnelerinden biri olan geminin burnunda kolları açma sahnesindeki pozu vererek fotoğraf çektiriyor. Kayıkta fotoğraf çektirmek için kuyruklar oluşturanlar, sırası gelince sis bulutunun üzerinde kayıkta fotoğraf çektiriyor. Kayıkta bu pozu vermek için ise 10 TL ödeniyor. Yaylaya çıkanlar, gün batımını da izliyor, yöresel türkülere eşlik ediyor. Gün boyu yaylada vakit geçirenler, keyifli anlar yaşıyor.  


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.