Hüseyin Kotil Dualarla Ebediyete Uğurlandı

Hüseyin Kotil Dualarla Ebediyete Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden emekli öğretmen eski belediye encümeni Hüseyin Kotil, ebediyete uğurlandı.

Rize Gülbahar Mahallesi eşraflarından Merhum Muhammet Kotil ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yaşar Kotil'in Abisi, Muhasebeci Osman Kotil'in Babası; İstiklal İlk Öğretim Okulu Eski Müdürü Hüseyin Kotil, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybettikten sonra bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı.

73 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Kotil’in Cenaze Namazı Gülbahar Mahallesi Gülbahar Camii’nde Öğle Namazına müteakiben kılındı. Cenaze daha sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Kotil Ailesi mensupları cenaze namazı öncesi ve sonrası taziye dileklerini kabul ederken cenazeye Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, Rize İl Müftü Yardımcısı Rüstem Can, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Memur Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül, Ak Parti Çaykent Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Akarsu ile eğitim, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda vatandaş katıldı.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.