İl Başkanı Alim Çalışmalarına Hız Verdi

İl Başkanı Alim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim normalleşmeyle birlikte saha çalışmalarına hız verdi.

Alim bir yandan esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelirken bir yandan da teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 
    
İl Başkanı Alim bugün berberindeki il başkan yardımcılarıyla birlikte Ardeşen’de bir dizi programa katıldı. İl Başkanı Alim ilk olarak Ardeşen ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek teşkilat çalışmlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ardından Ardeşen Belediyesi Kültür merkezinde; İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Belediye Başkanı Avni Kahya, önceki  dönem; ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri, il  genel  meclis üyeleri, kadın kolu ve gençlik  kolu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

İl başkanı İshak Alim toplantıda yaptığı konuşmada normalleşme ile birlikte AK Parti teşkilatlarının güçlü bir şekilde sahada olacağını belirterek," Pandemi dolayısıyla ziyaretlerimize ara vermek durumunda kalmıştık artık normalleşmeyle birlikte tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız. Vatandaşımızla temasımızı sürdüreceğiz yatırımlarımızı anlatacağız. Hemşerilerimizin sorunları, taleplerini ve bizlere olan önerilerini dinleyeceğiz.  

Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle mutlu olacağız. Onların sesine kulak vereceğiz onları dinleyeceğiz. Allah'a şükür ilimizin yatırım konusunda bir sıkıntısı yok. Tüm yatırımlarımız, başta mega projelerimiz olmak üzere büyük bir hızla devam ediyor. O yüzden bize düşen vatandaşlarımızla iç içe olup ilişkilerimizi daha da güçlendirmektir. Milletin sesine kulak vermeliyiz. Hemşerilerimiz bizler için çok değerlidir işte bizler onlara verdiğimiz bu değeri hissettirmeliyiz. Teşkilat olarak çok güçlüyüz bu gücümüzü sahaya yansıtmalıyız.”dedi

ishak-alim-12.jpeg

ishak-alim-13.jpeg

ishak-alim-14.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.