İlk Charter Yolcuları Rize'ye Ulaştı , Rize sokaklarında artık arap turist bereketi yaşanacak

İlk Charter Yolcuları Rize'ye Ulaştı , Rize sokaklarında artık arap turist bereketi yaşanacak

İLK CHARTER YOLCULARI RİZE'YE ULAŞTI . THY’NİN TK3073 SEFER SAYILI BAH-RZV SEFERİ, SAAT 06:57'DE 151 YOLCU VE 4 MÜRETTEBAT İLE RİZE'YE İNİŞ YAPTI. BU SEFER, RİZE'YE GELEN İLK YABANCI TURİST KAFİLESİNİ TAŞIRKEN, YAZ SEZONUNUN HAREKETLİLİĞİNİ BAŞLATTI

Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden biri olan Rize, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Bahreyn'den gelen ilk charter seferiyle yabancı turistleri ağırladı. Valiliğimiz ve Valimiz İhsan Selim Baydaş'ın girişimleriyle başlatılan bu charter seferleri, Orta Doğu ülkelerinden haftada 2 gün olarak planlandı.

cartir2.jpeg

Türk Hava Yolları'nın TK3073 sefer sayılı BAH-RZV seferi, saat 06:57'de 151 yolcu ve 4 mürettebat ile Rize'ye iniş yaptı. Bu sefer, Rize'ye gelen ilk yabancı turist kafilesini taşırken, yaz sezonunun hareketliliğini de başlatmış oldu.

Gelen turistler, Rize'nin eşsiz doğası, yaylaları ve tarihi dokusunu keşfetme fırsatı bulacak. Rize'ye yapılan bu charter seferlerinin, bölgenin turizm potansiyelini daha da artırması bekleniyor.

Dönüş seferi ise Türk Hava Yolları'nın TK2543 sefer sayılı RZV-IST seferi ile saat 10:00'da planlandı.

cartir.jpeg

Rize'de Keşfedilecekler
Rize, doğa severler için eşsiz manzaralar sunan yaylaları, tarihi konakları ve lezzetli Karadeniz mutfağı ile ziyaretçilerini bekliyor. Yeni gelen turistlerin, bölgenin doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini keşfetmeleri için birçok etkinlik ve gezi düzenleniyor.

Rize'ye yapılan bu ilk charter seferi, bölgenin turizmine büyük katkı sağlayacak ve yaz sezonunun canlanmasına yardımcı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.