İmdat Sütluoğlu'nun Oğlu Dünya Evine Girdi

İmdat Sütluoğlu'nun Oğlu Dünya Evine Girdi

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun oğlunun düğün törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, hukukta vekalet ile yapılamayacak tek işin evlilik akdi olduğunu söyledi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun oğlu Bayram Ali Sütlüoğlu, bu gece Ardeşen Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreniyle Derya Karagülmez ile hayatını birleştirdi. Düğün törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı başta olmak üzere eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman şehrin önde gelen bürokratları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.
İlahilerin çalındığı düğün törenin konuşan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Çok değerli dostlarım. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Sizlerde bu mutluluğumuzu davetimize iştirak ederek bizim ile paylaştınız ve çoğalttınız. Rabbimde sizleri hep sevindirsin ve mutlu etsin. İki cihan saadeti nasip etsin” dedi.
Bakan Yazıcı, çifte mutluluklar dileyerek, “Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Biz Türk milleti olarak gerçekten aileye çok önem veriyoruz. Aile bizim toplumsal yapımızın en önemli ünitesi. Aile ne kadar güçlü ise bu ailelerden oluşan toplumlarda o kadar güçlü olur. Onun için milletimizin huzuruna çıktığımızda güçlü toplum diye bir hedef ortaya koyuyoruz. Güçlü toplumu güçlü aileler üçlü bireyler oluşturur. Burada iki evladımızın düğününde birlikteyiz. İnsan hayatında çok özel günler vardır. Söz, nişan ve nikah. Nikah çok önemli bir akit. Özel bir akit. İnsanlar iradelerini birleştirir. İmza ile teyit ederler. Evlenme akdi oluşur. Hukukta bir çok iş vekaletle olur. Ama vekalet ile yapamayacağınız tek işlem evlenme akdidir. Bu kadar özel bir hukuk” dedi.

Yazıcı konuşmasının ardından çifte cebinden çıkarttığı kese içerisindeki altını hediye etti. Düğün töreni Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile devam etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.