İsmail Hakkı Çiftçi; Çayeli’ni Yönetebilecek En Doğru Adayın Ben Olduğuma İnanıyorum” Dedi

İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ, 2024 SEÇİMLERİNDE DE ÇAYELİ'NDEN YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ. ÇİFTÇİ, ADAYLIK SÜRECİNİ ÇAY TV EKRANLARINDA ANLATTI. BEŞ YILLIK KARNESİNİ DE DEĞERLENDİREN ÇİFTÇİ, “ÇAYELİ’Nİ YÖNETEBİLECEK EN DOĞRU ADAYIN BEN OLDUĞUMA İNANIYORUM” DEDİ

31 Mart Yerel Seçimlerine Artık Geri Sayım Başladı Sayın Seyirciler. Türkiye’de Sçeim Heyecanı Yaşanırken Siyasi Partilerin Aday Belirleme Süreçleride Devam Ediyor. Rize’nin Çayeli İlçesinde 2019 Seçimlerinde Mhp’den Belediye Başkanı Seçilen İsmail Hakkı Çiftçi, 2024 Seçimlerinde De Yeniden Aday Gösterildi. Başkan Çiftçi, Adaylık Sürecini Çay Tv Ekranlarında Anlattı. Beş Yıllık Karnesini De Değerlendiren Çiftçi, “Çayeli’ni Yönetebilecek En Doğru Adayın Ben Olduğuma İnanıyorum” Dedi.

TÜRKİYE’DE SEÇİM HEYECANI YAŞANIYOR
İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ, ADAYLIK SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Türkiye yerel seçim atmosferine girdi. Partilerde, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için aday belirleme süreci devam ediyor. 2019 Yerel seçimlerinde MHP’den Çayeli Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Çiftçi, 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde yeniden aday gösterildi. Çay TV’de gündem programına konuk olan Başkan Çiftçi, adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


ÇİFTÇİ: “ÇAYELİ’Nİ YÖNETEBİLECEK EN DOĞRU ADAYIN BEN OLDUĞUMA İNANIYORUM”
Çayeli Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsmail Hakkı Çiftçi, diğer siyasi partilerin aday ve aday adaylarını kendinize rakip olarak görüyor musunuz? Sorusuna “Cumhur ittifakının tek adayı olarak halkın karşısına çıkma ihtimalimde olabilir” açıklamasında bulundu.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.