İYİ Partili Türkkan paylaştığı aile tek tek yalanladı

Milletvekili Türkkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden hedef aldığı Havva Sevgen Çilo ve Abisi İhsan Çilo iddiaları tek tek yalandı. Aile konu hakkında suç duyurusunda bulanacaklarını dile getirdi.


İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, “Operasyon maşası Havva Sevgen, İkizdere'yi yağma eden Cengiz İnşaat'ın taşeronu olan İhsan Çilo'nun da kardeşi çıktı diyorlar. Ne diyorsunuz arkadaşlar? ” iddiasını hem İhsan Çilo hem de İlgili inşaat firması yalanladı.

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerde, İkizdere ziyareti sırasında Akşener’e soru soran Havva Çilo Sevgen’i para karşılığından soru sorduğunu ima etti. Ardından ise kardeşi İhsan Çilo’yu İlgili firmanın taşeronu olduğunu da iddia etti. Görüntülerde Havva Sevgen'in çantasına elini sokan kişinin öz oğlu Memet Tarık Sevgen olduğu, Türkkan'ın 'AK Parti yaptırdı' algısı oluşturmak için görüntüyü çarpıtarak paylaştığı ortaya çıktı.
Çay Tv Muhabiri Mehmet Can PEÇE’ye konuşan Sevgen ailesinden Havva Çilo Sevgen, görüntülerin alışveriş yaptığı esnada çekildiğini, yanındaki kişiden para almadığını aksine para verdiğini ve o kişinin oğlu olduğunu söyledi. Sevgen, ”Ben İkizdere’de ikamet eden bir insanım, o gün oğlumla beraber alışveriş yapmak için ilçe merkezine indim. Meral Akşener gelecek diye, bir anda bizi marketten dışarı çıkardılar. Benim elimde zaten çantam var. Oğluma ben bir para verdim git şunu al diye. Yok para almışlar. Bunlar çok ayıp şeyler. Siz yalancısınız. Dünya âlem biliyor sizi, bizi yalancı yerine koymayın. “dedi.

HEM İHSAN ÇİLO HEM DE İlGİLİ FİRMA YALANLADI.
Basında çıkan haberlerde günlerce rahatsız olduğunu dile getiren İhsan Çilo ise , “Beni birtakım inşaat firmalarının taşeronu olarak lanse ettiler. Ondan sonrada sayın milletvekili araştırmadan, sormadan başka bir firmanın taşeronu olarak gösterdi. Dün akşamda ablama hakaret ettiler. Ben ablamın arkasındayım. Savcı beyle görüşeceğim suç unsuru olan her şeyden şikayetçi olacağız.
Cengiz İnşaat’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada da, “İhsan Çilo adında bir çalışanımız olmadığı gibi taşeron şirketlerimiz arasında Çilo İnşaat diye bir şirket de bulunmamaktadır” denildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum