Kahya'dan Eski Başkanların Kabirlerine Bayram Ziyareti

Kahya'dan Eski Başkanların Kabirlerine Bayram Ziyareti

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Kurban Bayramı nedeniyle eski Ardeşen Belediye Başkanlarının kabirlerini ziyaret etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu’yla birlikte eski Ardeşen Belediye Başkanlarının mezarlarını ziyaret ederek dua okudu.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Kurban Bayramı münasebetiyle Ardeşen'in kurucu Belediye Başkanı Muhammet Kabaoğlu ile eski belediye başkanlarından Niyazi Akay, Lütfü Alemdar ve  Nazmi Alçın’in mezarlıklarına giderek dua okudu.
 
Başkan Kahya, yaptığı açıklamasında, “Ebediyete intikal eden merhum rahmetli Belediye Başkanlarımız Muhammet Kabaoğlu, Niyazi Akay, Lütfü Alemdar ve Nazmi Alçın’in mezarlarına giderek başında dua okuduk. Allah mekânlarını cennet eylesin. İlçemizin tarihinde hepsinin hizmetleri var. Bir kez daha ebediyete intikal etmiş belediye başkanlarımızı, belediye meclisi üyelerimizi, belediye personellerimizi rahmetle anıyorum. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Sağ olan belediye başkanlarımıza, belediyemizde görev yapmış belediye meclisi üyelerimize ve belediye personelimize de bir kez daha teşekkür ediyor, uzun ömürler ve aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum. Onları her zaman saygıyla ve rahmetle anacağız" dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı




 





 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.