KARA LAHANA ÇORBASI (ĞAŞLAMA ) EN KÖTÜ YEMEKLER LİSTESİNDE 7. SIRADAN DÜNYA LİSTESİNE GİRDİ. RİZE VE TRABZON'DA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

KARA LAHANA ÇORBASI (ĞAŞLAMA ) EN KÖTÜ YEMEKLER LİSTESİNDE 7. SIRADAN DÜNYA LİSTESİNE GİRDİ. RİZE VE TRABZON'DA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Dünya mutafaklarıyla iligili yayınlar yapan ve dikkat çeken Tasle Atlas son yayınladığı Dünyanın en kötü yemekler listesinde türkkiyede Özellikle Rize – Trabzon’un ünlü yemeğini dünyanın en kötü 7. Sıra yemeği olarak listesine aldı.

RİZE VE TRABZON’DAN TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ


Tütsülü köpek balığı ilk sırada yer alırken , bu yemeklerle aynı katagoriye alınarak kötü yemek listesine Karalahana yemeğini dünyanın en kötü yemeği listesine almaları bu derginin nekadar inandırıcı araştırmalar yaptığı sorusunu akla getirdi.


Tütsülü köpek balığı ilk sırada
Taste Atlas'ın dünyanın en kötü yemekleri listesinde ilk sıranın sahibi İzlanda'dan tütsülü köpek balığı eti 'hakarl' oldu.


İkinci sırada İsrail'den 'Yeruşalmi Kugel' üçüncü sırasında ABD'den 'Ramen burger', dördüncü sırada, Litvanya'da Sklandrausis, beşinci sırada Şili'den Chapalele, altıncı sırada İsveç icadı pizza Calskrove yer aldı.

lahan-corbasi.jpeg
Kara lahana çorbası 7'ci oldu

Karadenizlilerin, özellikle de Rize ve Trabzonluların vazgeçilmez tatlarından olan kara lahana çorbası en kötü 7'ci yemek seçildi.

kara-lahan-misir-ekmegi.jpg
Türkiye'de de gündem olan liste özelikle RİZE VE TRABZON OLMAK ÜZERE Karadenizlilerin tepkisini çekti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.