Karakoyun'dan Şehir Hastanesi Açıklaması

Karakoyun'dan Şehir Hastanesi Açıklaması

Deniz dolgusu üstünde yapılması planlanan Rize Şehir Hastanesi hakkında açıklamalarda bulunan ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, hastanenin Düzköy'de yapılmasının daha mantıklı olacağını ifade etti.

Çay TV'de yayınlanan "Mustafa Yücel Yazıcı ile A'dan Z'ye" programına konuk olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, deniz dolgusu üstünde yapılması planlanan Rize Şehir Hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Şehir Plancıları Odası Başkanı İsmail Hakkı Sandıkçı, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı ve Rize Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Mahmutoğlu'ndan konu hakkında brifing aldıklarını ifade eden Karakoyun, yapılan değerlendirmeler sonucu dolgu alanında böyle bir hastanenin yapılmasının rantabl olmadığını ifade etti. Dolgu alanındaki yapıların yıkılmasının gündemde olduğu bir dönemde bu alanlarda yeni büyük yapıların yapılmasının mantıksız olduğunu belirtti. 


Şehir hastanesinin deniz dolgusu üzerinde yapılması halinde yaklaşık 300 dönümlük alanın bir müteahhit tarafından doldurulacağını aktaran Karakoyun, "Bu müteahhit 300 dönümün parasını devletten alacak. Bunun yerine Rize'de bunu yapabileceğimiz alanlar var. Biz bunun araştırmasını yaptık. Düzköy'de bunu yapabileceğimiz alanlar var. Hem de güney çevre yolunun üzerinde böyle alanlar var. Orada kamulaştırılacak arazinin parası Rize halkına gider" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA YÜCEL YAZICI İLE A'DAN Z'YE PROGRAMININ TEKRARINI İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum