Karal`ı Küçük Evlerinde Ağırladılar

Karal`ı Küçük Evlerinde Ağırladılar

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, `Bütün Köyleri Tek Tek Gezeceğim` diyerek çıktığı yolda bu haftaki durağı Derepazarı köyleriydi. Kirazdağı köyü gençleri milletvekili ve beraberindekilerin yolunu keserek kendi imkanları ile yaptıkları evlerine çağırdılar.

KARAL DEREPAZARI KÖYLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Önceki gün Rize`nin Derepazarı ilçesine bağlı Maltepe ve Kirazdağı köylerinde vatandaşlarla buluşan Karal, iletilen talepleri tek tek dinleyerek çözümler aradı. Karal’a bu gezide Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça, Muradiye Belde başkanı Hüseyin Çakar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin eşlik etti.
Toplantılara katılan vatandaşlara KÖYDES projesi kapsamında yıl yıl hangi yatırımların yapıldığını İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin tarafından rapor halinde iletildi. Yapılanların yeterli olup olmadıklarını vatandaşlara soran Karal, köylülerden isteklerini alıp en kısa sürede giderilmesi için söz verdi.


2013 YILI SONUNA KADAR BÜTÜN KÖYLERİ DOLAŞACAĞIZ
Kirazdağı ziyaretinde vatandaşlara açıklamalar yapan Rize Milletvekili Hasan Karal şu ifadelere yer erdi;"Her hafta sonu tek, tek köylerimizi dolaşıyoruz. Rize’mizin toplam 348 köyü var. Bu köylerden tümüne 2013 yılı sonuna kadar dolaşacağız. İstiyoruz ki seçildikten sonra Ankara’dan yönetme anlayışını bir tarafa koyalım. Bizim yerimiz sizlerin yanıdır. Biz sizlerin hizmetinde, emrindeyiz. Bu zamana kadar yaptıklarımızı sizlerle müzakere edeceğiz. Karşılaştıkları tüm problemlere çözüm üretmek için ben ve arkadaşlarım çalışacağız. Bu güne kadar yaptığımız işler ortada. Ama yetmez. Türkiye`nin incisi olan Rize`mizi daha üst seviyelere çıkarmak için Bir Milletvekili olmaktan ziyade, Rizeli bir vatandaş olarak bu görevi benimseyip, çalışacağım. Rize`nin hangi kilometresinde olursa olsun vatandaşımın ayağına kadar gidip, tavsiyesini, önerisini dinleyeceğim. Bütün vatandaşlarımız bilsinler ki, bizler onların emrinde, hizmetindeyiz. İstiyoruz ki köylerimizi eski aktif ve şen haliyle dönüştürelim. Köylerimizin sorunlarını çözebilirsek daha yaşanabilir bir hale getirebilirsek köylere dönüş başlayacaktır. Köylerimizde ki güzel havayı solumak varken, sessiz sakin ortamda yaşamak varken, inanıyorum ki kimse şehirde yaşamak istemiyor" dedi.



GENÇLER MİLLETVEKİLİNİN YOLUNU KESTİLER
Kirazdağı Köyünde yaşayan gençler, Rize Milletvekili Hasan Karal’ın aracının önünü keserek kendisini konuk etmek istediler. Gençlerin bu davetini kırmayan Karal, beraberindekilerle küçük tahta eve konuk olarak hazırlanan yiyecekleri tadarak, çaldıkları kemençeyi dinlediler.



KARAL GENÇLERİ TEBRİK ETTİ
Kirazdağı köyü gençleri bu evde boş zamanlarını geçirerek, burada tiyatro provaları ve çeşitli enstrümanlar çalıyorlar. Burada kemençe ile çalınan müzikleri alkışlayan Karal, kemençeyi çalan Mustafa Albayrak’ı tebrik etti. Bu evi nasıl yaptıklarını soran Rize Milletvekili Karal, gençlerden kendi imkanları ve çabaları ile oluşturduklarını duyunca azimli oldukları ve burada kendilerini ağırladıkları için mutlu olduğunu dile getirdi. Bu keyifli sohbet ardından gençlerle vedalaşan Karal, evin önünde gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.