Karaoğlu’na hemşerilerinden suç duyurusu

Karaoğlu’na hemşerilerinden suç duyurusu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Strateji Daire Başkanı Fatih İslam Karaoğlu’na görevi kötüye kullanmak’tan; hemşerilerinden SUÇ DUYURUSU

Fatih İslam Karaoğlu ve ekibi; 23.03.2013 Tarihinde Rize Dernekleri Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu kendilerini mahkemenin görevlendirmesi sıfatıyla; Mahkemenin Yargıtay’da devam etmesine rağmen, Rizelilerin, Delegelerin, Yönetim Kurulu üyelerinin ve Denetim Kurul üyelerinin salona girişinde özel güvenlik personelleri ve Emniyet güçleri burun buruna getirmiş, Rize’ye ve Rizeliye yakışmayan birçok rezillikle baştan sona usulsüzlüklerle başlatmış ve bitirmişlerdir. Görevleri Olağanüstü Genel Kurul yapmak iken kendilerini hukuka aykırı, usulsüz ve hileli seçimlerle yer aldığı Genel Kurul’da kendisinin başkan seçtirerek başarı elde ettiğini düşünmektedir. TÜRKİYE’DE İLK KEZ MAHKEME GÖREVLİLERİ KENDİSİNİ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SEÇTİRMİŞTİR. 10 delege ANKARA SAVCILIĞINA müracaatta bulunmuş KARAOĞLU, ABAY, BULAK ve Divan Başkanlığı haklarında, Genel Kurul nedeniyle görevi kötüye kullanmaları ve resmi evrakta sahtecilik suçunu işlenmiş olması iddiasıyla hukuki süreç başlatılmıştır.

Gümrük Müsteşarlığında daire başkanı Fatih İslam KARAOĞLU ve ekibi, Rizelilere, biber gazı sıktırmaya kalkışdı.

Federasyon Başkanı Sn Süleyman Basa’yı konuşma hakkı tanımadan güvenlik güçleriyle kürsüden indireceği şekliyle tehdit eden divan başkanı sebebiyle Sn Basa ve delegeler salonu boşaltmışlardır. Kamera kayıtlarında tüm görüntüler mevcuttur. Federeasyon Başkanı Süleyman Basa’ya söz verilmezken RİZE MHP İL BAŞKANI O.Cem KAZMAZ’a söz hakkı tanınmıştır. Federasyonumuz 7 yıldır siyasetten uzak RİZE ve RİZE’liye yakışır birçok projeyle başarılara imza atmıştır.

Fatih İslam KARAOĞLU Genel Kurula el koydum diyerek anlayışını zaten gösterdi. Bu nasıl üst düzey bürokratlık.

83 imzalı delegenin içeriye verdiği dilekçelere rağmen hazirun listesi 156 diye mikrofondan telaffuz edilirken ve kamera kayıtlarında mevcut iken hazirun listesi 163 olarak düzenlenerek divan tutanaklarına eklenmiştir. 83 imza ile oy vermediklerini belirten delegelerin imzalı tutanakları, seçimlere şaibe karıştığını kanıtı. 156 ‘dan 83 çıkınca kaç kalır? Yani seçime hile karışmıştır.

Bu kişilerin amaçlarını bağcı dövmek olduğu aşikar.

İlk divan önergesi Sn Basa ve ekibi tarafından teslim edilmişken ikinci sırada İdris Kansızoğlu tarafından teslim edilen divan önergesi ile oylamaya başlanmış ve mevcut sayının 156 olması sebebiyle KARAOĞLU ikinci listeyi oylamaya gerek görmemiştir.

İbra edilmeyen raporlardan yendiklerini söyledikleri Yönetimde 2,5 sene görev almış ve her türlü karara da imzalarını koymuşlardır. Fatih İslam Karaoğlu, Ahmet Üstoğlu, Musa Abay, Hızır İnan (Genel Sekreter), İdris Kansızoğlu İbrahim Kartal bu süreçten sorumludur, istifa ettiklerinden dolayı bu sorumluluktan kurtulamazlar. Kim kimi ibra etmemiş anlamadık.

Mahkemenin sözde görevlendirdiği hukuka aykırı yapılan bu Genel Kurul’da görevlendirildiklerini iddia eden 3 kişi tamamıyla taraflı, yanlı bir tavır sergilemişler. Kendilerini usulsüz, mevzuata ve gerçek duruma aykırı biçimde seçimlerde seçtirmişlerdir.

Rize Günlerini Rize federasyonu başkanı olduğunu iddia eden kişi kötülüyor.

Sizin amacınız nedir? Sn Karaoğlu Rize Günleri hakkında toplantıda herhangi bir şey konuşulmadı, fırsat vermediniz varsa belgeniz hiç şüphesiz ortaya koyardınız. Yolsuzluklar itham ettiğiniz kişi veya kişiler kimin parasını nasıl yemiş, belgeleri nerededir? Hukukta iddia eden belgelerini ispat etmekle yükümlüdür. Bu kadar başarılı Rize Günleri’nden sonra Türkiye’nin gıpta ettiği

Rize Günlerini Rize Dernekleri Federasyonun Başkanlığını yapacağını söyleyen kişi kötülüyor. Anlaşılan o ki sahsı menfaatlerinizi Rize’nin menfaatlerinin önünde tutuyorsunuz. Sn Basa’yla olan kişisel husumetlerinizi Federasyonumuzu ve biz Rizelileri karıştırmadan çözün.

Diyelim ki başkansız bu şekilde usulsüz yollarla orada oturmayı nasıl hazmedeceksiniz? Nasıl insanlara ben Başkan oldum diyeceksin?

Köksal KOTİL

Güngör OFLU

Mustafa BOSTAN

Zekeriya BEKAR

Muzaffer ALPTEKİN

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.