Kargo ile kaçak sigaraya polis darbesi

Kargo ile kaçak sigaraya polis darbesi

Kargo firması ile kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan emniyet müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonla kaçak sigaraları ve sigaraları kargo ile gönderen şahsı yakaladı

Kaçak sigara ile mücadelede adından sıkça söz ettiren Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi ekipleri, yöntem değiştiren kaçakçılara göz açtırmıyor.
Rize’nin Çayeli ilçesinde kargo firması ile sigara sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla kaçak sigaraları ve sigaraları kargo ile gönderen M.Ç. isimli şahsı yakaladı.
İlçede bulunan bir kargo firmasına naylon ambalajlı bir şekilde teslim edilen kargoları açan Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kolilerde bulunan çeşitli markalardaki 1130 paket gümrük kaçağı sigaraya el koydu.Olayın ardından sigaraları İstanbul’a gönderilmek üzere kargoya teslim eden M.Ç. isimli şahıs ilçe emniyet müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, yakalanan sigaralar polis ekiplerince imha edildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.