Kayseri Erciyesspor- Çaykur Rizespor Maçının Ardından

Kayseri Erciyesspor- Çaykur Rizespor Maçının Ardından

Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig’in 27. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise, iyi bir mücadele olduğuna değinerek, “Koparmamız gereken bir bölümde cömert bir tüccar gibi davrandık. Erciyesspor’a karşı bu kadar pozisyon bularak değerlendiremeyince böyle oluyor. Rizespor gerektiği zaman çok iyi defans yapıyor. Ama panik olunca sıkıntı oluyor. Bu gün her türlü skorun çıkabileceği bir oyun vardı. Erciyes bizden çok daha rahat oynadı. Bizim öyle bir şansımız yoktu. Bu sonucun tersi olsa bizim için kara bir tablo ortaya çıkmayacak ama Erciyes kendini bu yoldan çevirecek bir takım bulamayacaktı. Bundan sonra işler biraz değişecek. Ben takımımın grafiğinden bu manada memnunum. Çıkar bir grafiğimiz var. Çok iyi bir mücadele örneği verdiler. Kaleyi gole kapattılar” diye konuştu.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Murat Sözgelmez ise, çok iyi bir oyun oynamadıklarını ifade ederek, “Bu gün çok iyi oynadığımız söylenemez. Bu maç önemliydi. Adana ve Karşıyaka maçını da aldığımız zaman buradaki üç puan çok daha önemli olacak” dedi.
Çaykur Rizespor bir diğer futbolcu Cumali ise yaptığı değerlendirmede, “Uzun süre forma şansı bulamıyordum. Hocam bana şans verdi. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Böyle önemli bir mücadelede gol atmam da benim için gurur verici ve hayatım boyunca unutamayacağım bir an oldu” diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, birçok net pozisyona girdiklerini belirterek, “Hem sevinçliyim, hem üzüntülüyüm. Birçok net pozisyona girdik. Biz şanssızdık. Futbolun adaleti bizden yana değildi. Böyle bir maçı kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Ama biz belki de bu gün şampiyon olduk. Kayseri Erciyesspor olarak mükemmel bir takım var. Bu takım inanıyorum ki hakkını alacak. Böyle bir takımın hocası olmaktan da gurur duyuyorum. Mutlu sona biz ulaşacağız. Bu mağlubiyet bizi yolumuzdan çevirmeyecek” diye konuştu.
Kayseri Erciyessporlu futbolcu Emre Öztürk ise maç iyi başladıklarını ancak şanssız bir gol yediklerini vurgulayarak, “Tek kale bir maçtı. Yenildik ama önümüzdeki 7 maçı da kazanarak şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.
Kayseri Erciyessporlu bir diğer futbolcu Veysel ise, “Rizespor bu gün şanslıydı. Olmayınca olmuyor. Önümüzdeki maçlarda da aynı ciddiyetle oynayarak kayıpsız geçerek bu takımı şampiyon yapmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.