KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDECEK. AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ KATMER, RİZE’DEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİN ETAP ETAP DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDECEK. AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ KATMER, RİZE’DEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİN ETAP ETAP DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, Rize’deki kentsel dönüşüm projelerinin etap etap devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında Rize şehir merkezinde ziyadelerine devam Katmer, AK Parti hükümetleri dönemlerinde yapılan kentsel dönüşümlerin vatandaşların hayat standartlarını artırdığını belirterek, Timya Vadisi dönüşümünün AK Parti ve kadrolarının vizyonunun eseri olduğunu söyledi.

ak-parti-rize-kentsel-donusum-1.jpg

“MUHALEFETE KALSA TİMYA’YI DA ENGELLERDİ”

Katmer açıklamasında; “Muhalefete kalsa Timya Vadisi Kentsel Dönüşümüne rantsal dönüşüm der orayı da engellerdi. Çok şükür ki AK kadrolar ile birlikte ilimiz dönüşümde başka bir boyut kazandı. Emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ak-parti-rize-kentsel-donusum-12.jpg

“RİZE’DE 6 FARKLI NOKTADA KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR”

“Bugün itibari ile Rize merkez ilçede devam eden Belediye Blokları, Yağlıtaş, Deniz Sitesi, Hayrat, Engindere ve Salarha’da kentsel dönüşüm ve sosyal konut projeleri devam ediyor. Bir kısmında sona gelindi diyebiliriz. Özellikle Belediye Blokları Kentsel Dönüşümü şehrimize başka bir kimlik kazandıracak niteliktedir.”

“BELEDİYE BLOKLARI VE DENİZ SİTESİ ARASI İKİNCİ ETAP OLACAK”

“Önümüzdeki dönemde Rize şehir merkezinde Belediye Bloklarında uyguladığımız dönüşümün ikinci, ve sonrasında üçüncü etabını hayata geçirmek için çalışmalara hız verdik. Belediye bloklarından başlayıp deniz sitesi arasındaki bölüm ilk olarak ele alıp dönüşüm kapsamında değerlendireceğimiz alan olacak.”

ak-parti-rize-kentsel-donusum-13.jpg

“DENİZ SİTESİ’NDEN İSMAİL KAHRAMAN KÜLTÜR MERKEZİ ARASI İSE ÜÇÜNCÜ ETAP”

“Deniz Sitesi ile İsmail Kahraman Kültür Merkezi arasındaki kısım ise sonraki etap olacak. Yani belediye binamızdan İsmail Kahraman Kültür Merkezi’ne kadar olan bölüm aynı güzellikte ve sağlamlıkta olacak.”

“DALYAN’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ÜZERİNE ÇALIŞILIYOR”

“Dalyan mevkisinde Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Çamlıbel Camii arasındaki adada bir dönüşüm projesi üzerinde çalışıyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Rize Belediyemiz ile koordineli şekilde bu kentsel dönüşüm projelerimizi hayata geçireceğiz.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.