KIŞ GELDİ ÇATTI , ÇORUH EDAŞ BAKIM ÇALIŞMALARI YAPIYORMU ?

KIŞ GELDİ ÇATTI , ÇORUH EDAŞ BAKIM ÇALIŞMALARI YAPIYORMU ?

ÇORUH EDAŞ, RİZE’DE BAKIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Rize İl Müdürlüğü, kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle bölgede bakım çalışmalarını sürdürüyor. Kış aylarına hazırlıklı olmak için bölgede faaliyetlerini aralıksız sürdüren Şirket, Rize’nin Kalkandere ilçesinde bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Çoruh EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefi doğrultusunda Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde kış aylarına hazırlık ve kesintisiz enerji arzının sürdürülebilmesi için bakım çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, Kalkandere ilçesinde bakım çalışmalarını tamamladı.

Şirket, Rize’de yaşanan sel felaketinin ardından hasar gören elektrik direklerini kalıcı olarak iyileştirmenin yanı sıra, kabinlerde ani su baskınları nedeniyle herhangi bir enerji kesintisinin yaşanmaması için gerekli kontrolleri gerçekleştirdi. Bununla birlikte, olası kesintilere çözüm olarak alternatif hatlardan enerji sağlanması için önlemler alarak, indirici merkezde bulunan güç trafosunun bakım ve temizliğini sağladı. Emniyet mesafesine yönelik sorunları da çözüme kavuşturan Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü ayrıca, harici ayırıcıları onarma işlemi gerçekleştirdi. Şirket, olası hayvan tahribatına önlem olarak kabinlere gelen kablo girişlerinin betonlanmasına yönelik çalışmalar da yürüttü.

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, kesintisiz enerji arzı sunma noktasında kış aylarına hazırlık için bölgede bakım çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.