Komedi Ustaları Rize'de

Komedi Ustaları Rize'de

İstanbul meydan sahnesi oyuncuları tarafından sahnelenen 'Her Yöne 90 Dakika" adlı komedi oyununu 13 Nisan Cumartesi akşamı Rize'de tiyatro severlerin karşısına çıkacak."

 İstanbul meydan sahnesi oyuncuları tarafından sahnelenen 'Her Yöne 90 Dakika" adlı komedi oyununu 13 Nisan Cumartesi akşamı Rize'de tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Ekranların tanınmış yüzleri olan "Olacak O Kadar"dan Ahmet Çevik, "Cennet Mahallesi"nden Ahmet Kabasakal, "Papatyam"dan Deniz Oral, "Cümbür Cemaat Aile"den Fulden Akyürek (Sapancalı), "Zerda" Şule Cengiz ve "Avrupa Yakası'ndan (Tacettin) Veysel Diker'in rol aldığı "Her Yöne 90 Dakika" adlı oyun Rizelileri kahkahalara boğmaya hazırlanıyor.

13 Nisan Cumartesi akşamı Saat: 20.00'de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan tiyatro oyunu, Türkiye'de yılın en iyi komedi oyunu olarak gösteriliyor.

Oyun kısa skeçlerden oluşurken, komedi tadında sınırsız eğlence sunuyor. Tiyatro oyununda bir çok konuya değinilirken izdivaç skeçler, mega star Tarkan'ın özel hayatı, ünlü piyanist Fazıl Say ve Haluk Bilginer'i de zaman zaman ti'ye alıyor.

Günümüzde yaşanan trajik komik olayların sergilendiği tiyatro oyununda tiyatrocuların isteği üzerine

izleyicide de rol alıyor. Tiyatroda rol gereği "İzdivaç" programına çıkan izleyiciye oyunda oynama fırsatı veriliyor.

'Her Yöne 90 Dakika" adlı komedi oyununun yönetmenliğini Ahmet Saraçoğlu yaparken senaryoyu Seyfi Şahin kaleme aldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.