KOPUZLAR VAKFI VELİKÖYSPOR, ARDEŞENSPOR'U 5 - 1 MAĞLUP EDEREK RİZE SÜPER AMATÖR LİGİ'NDE LİDERLİĞİ SÜRDÜRDÜ

KOPUZLAR VAKFI VELİKÖYSPOR, ARDEŞENSPOR'U 5 - 1 MAĞLUP EDEREK RİZE SÜPER AMATÖR LİGİ'NDE LİDERLİĞİ SÜRDÜRDÜ

Rize Süper Amatör Ligi'nde heyecan dolu mücadeleler devam ediyor.

 Bugün Ardeşenspor ile Kopuzlar Vakfı Veliköyspor arasında oynanan maç, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyen bir mücadeleye sahne oldu. Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, gösterdiği etkileyici performansla Ardeşenspor'u 5-1 mağlup ederek ligin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı.

img-20231207-wa0092.jpg

Maçın Detayları:

Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, Ardeşenspor karşısında üstün bir oyun sergileyerek sahadan galip ayrıldı. Maç boyunca etkili ataklarla rakip kaleyi zorlayan Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, skor avantajını 5-1'e taşımayı başardı.

img-20231207-wa0095.jpg

Ligde 1. Sıradaki Liderlik Devam Ediyor:

Bu galibiyetle birlikte Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, Rize Süper Amatör Ligi'nde liderliğini sürdürüyor. Takımın başarılı performansı, taraftarları sevince boğarken, ligdeki iddiasını bir kez daha gösterdi.

img-20231207-wa0093.jpg

Başkan Hasan Kopuz ve Taraftarlar Takımı Yalnız Bırakmadı:

Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'un kulüp başkanı Hasan Kopuz, beraberindeki kişilerle birlikte maçı Ardeşen Vali Erdal Ata Stadı'nda coşkuyla izledi. Taraftarların da desteğiyle adeta bir şölen havasında geçen maçta, sevinç ve coşku bir aradaydı.

Heyecanlı Pozisyonlar ve Güneşli Atmosfer:

Maç, Ardeşen Vali Erdal Ata Stadı'nda oynandı. Güneşli bir havada, çimlerin güneşin ışığında parladığı zeminde gerçekleşen mücadele, heyecanlı pozisyonlarla dolu geçti. Taraftarların coşkulu tezahüratları, maça ayrı bir renk kattı.

img-20231207-wa0084.jpg

Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, bu galibiyetle liderlik iddiasını sürdürürken, Ardeşenspor ise lige daha fazla motive olmak için önümüzdeki müsabakalara odaklanacak. Futbolseverler, ligdeki bu çekişmeli mücadeleyi heyecanla takip etmeye devam edecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.