MEHMET ERDOĞAN; Darbe İmalı Bildiriyi Kınıyoruz

MEHMET ERDOĞAN; Darbe İmalı Bildiriyi Kınıyoruz

Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan yaptığı basın açıklamasında " Darbe İmali Bildiriyi Kınıyoruz " dedi..

Türkiye Cumhuriyeti;  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN  liderliğinde yurt içinde, sınır ötesinde Suriye’de, Irak’ta, Kıbrıs’ta, Azerbaycan’da, Libya’da, Doğu Akdeniz’de, Afrika’da ve daha birçok coğrafyada hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak, bölgesel ve küresel barış ve istikrara katkı sağlamak, dost ve kardeşlerimizin de hakkını, hukukunu korumak için  canla başla mücadele etmektedir. 


Bunun yanında salgın döneminde devletimiz Ekonomimizin ayakta durması için çeşitli mali destekler ve kanuni düzenlemeler yapmak suretiyle halkımızın bu dönemde daha çok zarar görmemesi için canla başla mücadele etmektedir. Bu dönemde gündemimiz Salgın önlemleri ile halkımızın sağlığını korumak,  ekonomimizi ve istihdamı korumak olmalıdır. 


Hal böyle iken bazı kendini bilmez emekli amirallerin yayınlamış olduğu darbe imalı bildiriyi en güçlü bir şekilde kınıyoruz. Bu bildirinin ülkemizin sorunlarının çözümüne hiçbir katkı yapmayacağı gibi sorunların daha da derinleşeceğini düşünmekteyiz. 
Siyaset, siyasetçilerimizin işidir. Siyaset yapmak isteyen parti kurar siyaset yapar veya mevcut siyasi partilere üye olur, siyasi görüşlerini paylaşır. Ancak devletimizin imkanlarını en iyi şekilde kullanan, bu milletin ekmeğini en iyi şekilde yiyen, sırça köşklerinde yaşayan bu kişilerin yapmış olduğu bu bildiriyi en sert şekilde kınıyoruz. 
Bu bildiriyi yayınlamanın ülkemize faydası olmayacağı gibi, yayınlayan kişilere de faydası dokunmayacaktır. Aksine kendilerine zarar vereceği gibi, ülkemizin itibarını da olumsuz etkileyecektir. Halkımız darbelerden çok çekmiştir. Darbelerden medet ummak, başka ülke ve gurupların güdümüne girmek bu aziz milletimize yapılabilecek en büyük zulümdür. 


Bu bildiriyi imzalayan kişilere 15 Temmuz’da aziz milletimizin verdiği dersi hatırlatır, devletimizin bu kişiler hakkında gerekeni yapacağına inanıyor,  üyelerim ve kurumumuz adına her türlü darbeye karşı olduğumuzu bu tür hareketlere her zaman karşı duracağımızı belirtiyor. Bu bildiriyi düzenleyenleri  en güçlü şekilde kınıyoruz.   
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.