Merkeze alınan Rize Emniyet Müdürü Murat Türesin’e önemli görev

Merkeze alınan Rize Emniyet Müdürü Murat Türesin’e önemli görev

RİZE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN ALINARAK EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EMRİNE VERİLEN MURAT TÜRESİN’İN YENİ GÖREVİ BELLİ OLDU. TÜRESİN, EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL BAŞKANI OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında yapılan yeni görevlendirmeleri açıkladı. Açıklanan 11 yeni görevlendirme arasında Murat Türesin de yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Türesin, böylece Ankara’da teşkilatın önemli birimlerinden biri olan Personel Başkanlığı görevini üstlendi.

Murat Türesin, 1 Ağustos 2023 tarihli kararnameyle Rize İl Emniyet Müdürü olarak atanmış ve yaklaşık üç yıldır Rize’de görev yapıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.