Mesut Yılmaz'a Dil Uzatan Edizer İçin Suç Duyurusunda Bulundular

Mesut Yılmaz'a Dil Uzatan Edizer İçin Suç Duyurusunda Bulundular

Anavatan Partisi Rize eski milletvekili Ahmet Kabil ve Rize eski İl Başkanı Nusret Karaca'nın öncülüğünde bir grup eski Anavatan Partili, eski Başbakan Mesut Yılmaz'a hakaret eden Ali Edizer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Rize'de eski Anavatan Partili bir grup, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın yoğun bakımda tedavi gördüğü esnada sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelen ve Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alınan GATA eski Başhekim Yardımcısı Ali Edizer hakkında suç duyurusunda bulundu.


Rize Adliyesine giderek dilekçelerini teslim eden grup, Edizer’in sadece görevden alınmasıyla kurtulamayacağını ve gereken cezanın verilmesini talep ederken konuyla ilgili bir açıklama yapan Rize eski milletvekili Ahmet Kabil, “Bu gün Türkiye’nin her tarafında seveni olan, başbakanlığı döneminde sadece Rize’ye değil ülkemize de büyük hizmetler yapan Başbakanımız Mesut Yılmaz için o soytarı bazı ifadeler kullanmış. Bu ifadeleri kendisine aynen iade ediyor, hukuk önünde yargılanmasını talep ediyoruz. Sadece görevden almakla yetinilmemeli açılacak hakaret davasıyla gereken cezayı almalıdır” dedi.

"Derhal Yakalanıp Hastaneye Kapatılmalı"
Anavatan Partisi Rize eski İl Başkanı Nusret Karaca ise yaptığı açıklamada, “Bu günkü ortamda bir kamu kuruluşunun başında iken yaptığı açıklamalar için hasta olduğunu bütün Türkiye’ye ilan eden o meczup, derhal yakalanıp hastaneye kapatılmalıdır. Bu gibi meczuplara devlet görev vermemelidir. Bu açıklaması bizi tahrik ediyor. Ama sakın kalmaya çalışıp o meczubun adalet önünde hesap vermesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Peşini Bırakmayacağız"
Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Ceyhun ise “Ali Edizer’in peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde alabileceği en yüksek cezayı alabilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu tür aklı dengesi yerinde olmayanları o mevkilere atayanlar çok dikkat etmeli, bu kişiler sorgulanmalıdır.. Sayın başbakanımız Mesut yılmaz bu ülkeye büyük hizmetleri dokunmuş bir insan. O hadsizin başbakanımıza laf demeye cüret etmesini içimize sindiremiyoruz” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.