MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz Oldu

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz Oldu

MHP Rize il başkanı Zeki Mayi'nin görevden alınmasıyla birlikte boşalan koltuğa İnşaat Yüksek Mühendisi Cem Kazmaz getirildi.

1961 doğumlu olan O. Cem Kazmaz, Çayeli’nin köklü ailelerinden Kazmazlar’a mensup olup, Avukat ve Araştırmacı-Yazar Süleyman Kazmaz’ın oğludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji bünyesinde 1978 mezunu olarak tamamladıktan sonra Almanya Hannover Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak 1986 yılında mezun olmuş, müteakiben Braunschweig Teknik Üniversitesi'nde İşletme Master'ı yapmıştır.

Askerlik Hizmetini tamamladıktan sonra çeşitli NATO Projelerinde Müşavir Mühendis olarak çalışmıştır. 1989 yılından itibaren kurucu ortağı olduğu şirkette yönetici olarak faaliyet göstermektedir.

Şirketi şu ana kadar yurdun çeşitli köşelerinde dörtyüzü aşkın irili ufaklı Belediye için yediyüzü aşkın projeyi başarı ile tamamlamış bulunmaktadır.

Bu bakımdan belediye faaliyetleri alanında özellikle uzmanlaşmış bir yapıya sahiptir.

Ayrıca kendisi Mart/2001 tarihinde yapılan Genel Kurulda TED Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş ve Mart/2002 Tarihinde de TED Yönetim Kurulunca TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştır. Halen bu görevleri de yürütmekte olan Kazmaz evli ve bir çocuk babasıdır.

Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Siyasi alanda milliyetçi muhafazakar bir görüşe sahiptir, 1976 yılında henüz Lise 1 öğrencisi iken gönül verdiği ülkücü hareketin içinde yer almış, Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz bir savunucusu olmuştur.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.