MHP RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN BÖLGENİN TEK TELEVİZYON KANALI ÇAYTV CANLI YAYININDA AÇIKLADI. TÜRKİYE’DEKİ BÜTÜN EMEKLİ ÇİFTÇİLER BEŞ BİN TL'LİK İKRAMİYEYİ ALACAK DEDİ

EMEKLİYE BEŞ BİN TL İKRAMİYEDE YENİ GELİŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmayan emeklilere tek seferlik 5 bin TL bayram ikramiyesi yatırılacağını açıklamıştı. Buna göre 11 ila 14 Kasım tarihleri arasında 12.2 milyon emeklinin hesaplarına ikramiyeler yatırılmıştı. 5000 TL emekli ikramiyesi Çiftçi Kayıt Belgesi kaydı bulunan emekli çiftçilere verilmemişti. Bunun içinde Çay üreticileri de vardı. Başkan Erdoğan, 5 bin TL emekli ikramiyesi alamayan çiftçiler için devreye girdi. Konu MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’ın da gündemindeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimat verdiğini ve söz konusu ödemelerin üreticilerin hesaplarına yatacağını söyledi.


TÜRKİYE SEÇİME HAZIRLANIYOR


ALKAN: “EN AZ BEŞ BELEDİYE ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Türkiye’de seçim atmosferi başladı. Siyasi partilerde de seçim hazırlıkları sürüyor. 2019 seçimlerinde Rize’den üç Belediye Başkanlığını alan MHP 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine daha iddialı hazırlanıyor. İhsan Alkan, üç olan sayısı en az beşe yükselteceklerini hatta bu rakamın önün açık olduğunu vurguladı.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.