MHP RİZE İLBAŞKANI İHSAN ALKAN ÇAYKUR MEVSİMLİK İŞÇİSİNE SAHİP ÇIKTI. ÇALIŞMA VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI VEDAT BİLGİN’LE KONUŞAN ALKAN , SEÇİMDEN ÖNCE BİR ÇALIŞMA OLABİLECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

MHP RİZE İLBAŞKANI İHSAN ALKAN ÇAYKUR MEVSİMLİK İŞÇİSİNE SAHİP ÇIKTI. ÇALIŞMA VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI VEDAT BİLGİN’LE KONUŞAN ALKAN , SEÇİMDEN ÖNCE BİR ÇALIŞMA OLABİLECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ.

Doğu Karadeniz Bölgesinde yaş çay üretimi yapılan Rize, Artvin, Trabzon, Giresun ve Ordu’da Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan yaklaşık 10 bin mevsimlik işçi kadro bekliyor… Kadro taleplerinin yerine getirilmesi için sendika ve siyasi partilerin temsilcileriyle sürekli iletişim halinde olan ve sosyal medya başta olmak üzere tüm platformlarda kadro taleplerini dile getiren mevsimlik işçiler seslerini duyurmaya çalışıyor. Çaykur mevsimlik işçisine bir  destek,  MHP Rize İl Başkanı ihsan Alkan’dan geldi… Çay TV’de Mustafa Yücel Yazıcı ile A’dan Z’ye programına konuk olan Alkan, işçiye sahip çıktı.

ALKAN; “SEÇİMDEN ÖNCE BİR ÇALIŞMA OLABİLİR”
Mevsimlik işçilerin yaşadığı sorunları dile getirmek için Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya gelen İl Başkanı Alkan, seçimden önce bir çalışma olabileceğinin müjdesini verdi.

ALKAN, MEVSİMLİK İŞÇİLERE SESLENDİ
Mevsimlik işçilere de seslenen İhsan Alkan, “bu memleketin geleceğine dahil olmak üzere tek bir yararlı işi olmayanların yanında saf tutmayın” çağrısında bulundu.

ALKAN; “İHSAN ALKAN’IN DA HERKES GİBİ ADAY ADAYI OLMAYA HAKKI VAR”
MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 2023 seçimlerinde Rize’den Milletvekili aday adayı olacak mısınız? Sorusuna yeşil ışık yaktı.

PROGRAM TEKRARI İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.