Mhp’den Çakır’a Ziyaret

Mhp’den Çakır’a Ziyaret

Rize’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı görevine atanan Cem Kazmaz, oluşturulan yeni yönetim kurulu üyeleri ile Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret etti.

MHP Genel Merkezi’nin aldığı bir karar ile MHP İl Başkanlığı görevine atanan İnşaat Yüksek Mühendisi Cem Kazmaz, yeni MHP İl Yönetimini oluşturmasının ardından başlattığı tanışma ziyaretlerini sürdürdü. Kazmaz, beraberinde; MHP Rize İl Başkan Yardımcısı Serkan Birben, MHP Rize İl Sekreteri Lale Parıltı ve İl Muhasibi Mustafa Alperen ile Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret etti.
Çakır MHP’li konuklarına hitaben yaptığı konuşmasında, “Siyasi partiler demokrasinin en önemli organlarıdır. Siyasi partiler olmazsa demokrasiden de bahsedilemez. Oluşturduğunuz yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Çakır konuşması sırasında yeni yönetimde görev alan üyelerin mesleklerini sordu. Yönetimin büyük kısmının akademisyenlerden oluştuğunu öğrenen Çakır memnuniyetini dile getirip, hizmet veren siyasi kurumların yapılarında ilgili branşlar da uzmanların bulundurulmasının gerekliliğine dikkat çekti.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Kazmaz, yönetimin oluşması ile birlikte Rize’de siyasi faaliyetlere başladıklarını belirtip, “Biz seçim çalışmasını erken başlatıyoruz. Önümüzdeki günlerde Rize’de seçim çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Haziran ayı içerisinde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bölgemizde programları olacak” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.