MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ERDOĞAN'IN MEMLEKETİ GÜNEYSU'DA İLGİYLE KARŞILANDI. YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HIZ KESMEDEN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜYOR

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ERDOĞAN'IN MEMLEKETİ GÜNEYSU'DA İLGİYLE KARŞILANDI. YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HIZ KESMEDEN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜYOR

Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili adayları hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı olan Rize'nin Güneysu ilçesinde Esnaf ziyareti yaparak, esnafın, vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman ve Mümin Bakırcı Yeniden Refah Partisinin Milli Kaynak kitabında ortaya koyduğu çözüm önerilerini anlattı.

img-20230426-wa0073.jpg

Güneysu ilçe merkezinde vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili adayları esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da baba ocağı olan Güneysu'da Yeniden Refah Partili adaylara ilgi yoğundu.

img-20230426-wa0070.jpg

"Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Yeniden Refah Partisine''

1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Akif Zerdeci yaptığı açıklamada '' 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz ve birinci turda seçtireceğiz. Aynı zamanda sizlerin desteğiyle Yeniden Refah Partisi olarak 21 sene sonra milli görüşü yeniden Meclise taşıyacağız.'' dedi.

img-20230426-wa0071.jpg

Zerdeci, Milletvekili seçimlerinde de Yeniden Refah Partisine destek çağrısında bulunarak Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Yeniden Refah Partisi'ne şeklinde konuştu.

img-20230426-wa0067.jpg

Güneysu ilçe ziyaretine Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman, Mümin Bakırcı'ya Yeniden Refah Partisi Güneysu İlçe Başkanı Cafer Yılmaz ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.