Milletvekili KARAL’dan  Çifte müjde

Milletvekili KARAL’dan Çifte müjde

Milletvekili KARAL’dan Çifte müjde

      Rize Milletvekili Hasan Karal Rize Sağlık Merkezi Kompleksi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin ilave tesisi ihalelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

      Rize Milletvekili Hasan Karal’ın vatandaşların yararına olacak; Türkiye’nin sayılı ve en modern Ağız ve Diş Sağlığı Merkez’leri arasına girecek olan, Rize Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi hakkında müjde verdi. Karal; “Türkiye’nin en modern Ağız ve Dış Sağlığı Merkezinden biri olacak. Rize merkez sağlık kompleksi Rize İl Özel İdaresi tarafından 13/06/2013 Perşembe günü saat 14.00 ‘de ihalesi yapılacak.Kapalı alan 11.630 m2 , oturum alanı 1.716 m2 Kompleks İçerisinde yer alacak hizmet birimleri ;Merkez Ağız Diş Sağlığı Merkezi 20 Ünite ,Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi (8-10 Hekim kapasiteli) , Verem Savaş Dispanseri, Halk Sağlığı Laboratuarı, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi olacaktır”, dedi.

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkının yetersizliği ve her fırsatta vatandaşlarımızın bu konuyu gündeme getirmeleri üzerine Rize Milletvekili Hasan  Karal bu konu hakkında; R.T.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampusünde şu anda açık otopark olarak kullanılan 4.000 m²lik alanda 5 katlı 600 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağı müjdesini verdi.
Otoparkın yapılması için ciddi ilerleme kaydedildiğine de değinen Karal, 13 Haziran’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na ihale yapılacağını da sözlerine ekledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.