Milli Gururlarımız Vali Çakır İle Buluştu

Milli Gururlarımız Vali Çakır İle Buluştu

Akarsu Kano Slalom Milli Takımında Türkiye olarak ilk defa yurt dışında yapılan ve 9 Ülke’nin katıldığı Uluslararası Kano Slalom yarışmalarında başarı göstererek altın,gümüş ve bronz madalya kazandıran sporcular Rize Valisi Nurullah Çakır ile buluştu.

Gündoğdu Su Sporları tesisinde gerçekleştirilen törene Rize Valisi Nurullah Çakır , Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Akarsu Kano Slalom sporcuları,antrenörleri ve aileleri katıldı.05-06 Nisan 2013 tarihlerinde Azerbaycan’da düzenlenen Uluslar arası Mingechevir Başbakanlık Kupası Durgunsu Kano Yarışlarında altın madalya kazanan Hilal Avcı ve gümüş madalya kazanan Tolga Akarsu ‘ya hediyeleri Rize Vali’si Nurullah Çakır tarafından takdim edildi.

Rize Vali’si Nurullah Çakır burada yaptığı açıklamasında “ öncelikle sporcularımızı medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor ve yanında bulanan antrenör arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Geldiğim günden itibaren ifade ettiğim Federasyonlarımızın burada yapabilecek olduğu her türlü faaliyetler ve aktiviteleri önemsiyor ve destekliyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız başarılarınızın devamını diliyorum “ şeklinde konuştu.


Buradan yelken tesislerine geçen Rize Vali’si Nurullah Çakır başarı gösterip derece yapan diğer sporcular ile buluştu.

06-07 Nisan 2013 tarihlerinde Makedonya’da yapılan Uluslar Arası İkas Kano Slalom yarışmasında Milli Takımda ilimizi temsil eden Muhammet Baltacı C-1 kategorisinde altın madalya kazanırken , İsmail Demirci ise C-1 kategorisinde Bronz madalya almaya hak kazandı.

Vali Çakır buradaki konuşmasında “Antrenör ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile yapılan aktiviteler benzeri başarıları sade ilimize değil Türkiye’ye kazandırmıştır.Sporu yapıyor olmanız ben için en büyük önceliktir. Umuyorum ki bu başarıların devamı sizlerle çalışmalarınız ile birlikte devam edecektir. Hepinizi yürekten kutluyorum “ dedi.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.