Muharrem İnce, Ana Ocağı Rize'de

Muharrem İnce, Ana Ocağı Rize'de

Muharrem İnce, "Memleket Hareketi" gezileri kapsamında Artvin'in ardından Rize'ye geldi.

CHP'li Muharrem İnce, "Memleket Hareketi" gezileri kapsamında Karadeniz ziyaretleri için dün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. Üzerinde "Memleket Hareketi" yazılı otobüsle Trabzon'dan ayrılan İnce, sabah saatlerinde Artvin'in Borçka ilçesinde gerçekleştirdiği programın ardından Rize'ye geldi.

İlk olarak Pazar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan İnce, sonrasında Çayeli ilçesinde "Memleket Hareketi" yazılı otobüsünü durdurarak vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Ardından Rize merkeze hareket eden İnce, Cumhuriyet Caddesi ve Osman Karavin Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Gezi boyunca vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İnce, Osman Karavin Caddesi'nde yaptığı açıklamada "Memleket hareketi Türkiye'yi karış karış geziyor. Kadroda ki arkadaşlarımla beraber dolaşıyoruz. Karadeniz insanı zaten sıcaktır, sevecendir. Benim anneannem de dedem de buralıdır. Dedemin insanlarının halini hatrını sormaya geldim. Zaten çoğu insanlarda dededimin buralı olduğunu biliyor. Bugün kısmetimizde peynir-ekmek, köfte ekmek yoktu, Çayeli kurufasülyesi vardı. Bugün, 15 gün sonra karnımız iyice bir doydu" ifadelerini kullandı.

Telefondaki İnanmayınca Kendi Konuştu
Özel bir işletmede oturan vatandaşın telefonla konuştuğunu gören İnce, kadına 'Muharrem incenin selamı var de' dedi. Kadın karşısındakine söyledi fakat telefonun ucundaki yakını ona inanmadı. Bunun üzerine İnce devreye girerek telefonla kendisi konuştu. İnce telefonun ucundaki vatandaşa 'Burası benim dedemin memleketi. Dedemin memleketine geldim' ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.