Nanna Pastaneleri 6. Şubesini Rize’de Yeni Belediye Bloklarında Halkın Hizmetine Açtı

NANNA PASTANELERİ 6. ŞUBESİNİ RİZE’DE YENİ BELEDİYE BLOKLARINDA HALKIN HİZMETİNE AÇTI

Rize şehir merkezindeki Çarşı Mahallesi’nde, deniz suyundan kaynaklı korozyon nedeniyle sağlamlığını yittirdiği için yıkılan belediye bloklarının yerine yükselen yeni binalar Rize’nin çehresini değiştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan bloklarda hak sahipleri de iş yerlerini bir bir açmaya devam ediyor. Caddeye ses ve renk geldi her yer ışıl ışıl oldu. 2019 yılında gıda sektörüne adım atan ve halkı farklı lezzetlerle buluşturmayı amaçlayan Nanna pastaneleri 6. Şubesini Rize’de yeni belediye bloklarında halkın hizmetine açtı.

nanna-acilis.jpg
Yaklaşık iki yüz elli ürün ve doğal fast food ürünleri ile önce göze ardından midelere hitap eden Nanna pastaneleri, çok sayıda çalışan personeliyle de şehrin istihdamına katkı sunuyor. Açılışa; Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları ve esnaf katıldı…
Açılıştan dikkat çeken detaylar da vardı… Rize’nin simgelerinden olan çay bardağı, tarihi kemer köprü ve demlik figürlü pastalar katılımcıların beğenisine sunuldu.

İşletme sahipleri Levent Toraman, Taner Saruhan, Tuncay Kanlıoğlu ve Şener Karamert ‘NANNA yani anne eli değmiş’ ürünleri Rizelilerle buluşturmanın gururunu yaşıyor.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediye bloklarında açılan her iş yerinin istihdama ciddi anlamda katkı sunacağını ifade etti.
Rize İl Müftü Yardımcısı Abdülkerim Karabıyık’ın duasının ardından davetliler işletmenin açılış kurdelesini kesti.
Açılışın ardından katılımcılar onlar için hazırlanan ikramlıkların tadına baktı… Nanna Rizelilerden tam not aldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.