Nevbahar’dan minik dualar grubu

Nevbahar’dan minik dualar grubu

Rize’de minik dualar ilahi grubu

Rize’de büyük bir eksiği tamamlayacak olan ve geçtiğimiz ay ilk konserini veren Rize NEVBAHAR Müzik  grubu (İlahi Musiki Topluluğu)  bu kez de  ”MİNİK DUALAR” isimi ile tamamen çocuklardan oluşacak bir çocuk ilahi grubu kuruluyor.

Nevbahar İlahı Grubu kurucusu olan  Rize Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müzik öğretmeni  Alpay  SARI  yaptığı açıklamada; Rize’nin kültürüne bir nebzede olsa katkıda bulunmak amacıyla oluşturduğumuz NEVBAHAR İlahi Grubundan sonra bu kez de tamamı 06-15 Yaş grubunda 20 çocuktan  oluşacak MİNİK DUALAR ilahi grubunu oluşturmak istiyoruz.dedi.


İlk gün seçmeleri ile çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Sarı; Çocuk grubunda yer almak isteyen öğrencilerin  24 Şubat 2013 Pazar günü saat 14:00 de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacak seçmelere ve seçmelerden sonra yapılacak çalışmalara katılmak üzere belirtilen saatte Kültür Merkezi 4. Katında hazır olmalarını istedi.

İlk Konserlerini Kutlu Doğum haftasında verecek olan MİNİK DUALAR grubunun Rize’nin Sosyal ve Kültürel Yaşamında büyük bir eksiği kapatacağını söyleyen Sarı; Velilerimizden de gerekli duyarlılığı beklediklerini ifade etti.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.