Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl Rize Valiliğini Ziyaret Etti

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl Rize Valiliğini Ziyaret Etti

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, beraberindeki heyet ile birlikte Rize’ye çalışma ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ilk bölümünde Vali Vekili Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı ve Vali Yardımcısı Bayram Sağır Genel Müdürü Şefik Aygöl’ü Valilik Makamında ağırladı.

Sohbet ortamında geçen Valilik Makam ziyaretinin ardından Genel Müdür Şefik Aygöl ve Vali Vekili Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, Vali Yardımcısı Bayram Sağır ve ilgili kurum Müdürleri ile birlikte Rize Valiliği içerisinde inşaatı devam eden Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğünü yeni yerinde incelediler.

Yapılan incelemelerin ardından Valilik Ayder Toplantı Salonunda Nüfus Müdürleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali Yardımcısı Bayram Sağır, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü  ile İlçe Nüfus Müdürleri katıldı. Toplantıda il ve ilçe nufüs müdürlükerinin son durumu ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantı sonrasında İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Müdür Aygöl, kurum personeli ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

whatsapp-image-2020-08-21-at-112804.jpeg

whatsapp-image-2020-08-21-at-142920.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.