O Aİle Konuyu Yargıya Taşıdı

İkizdere İlçesinde Meral Akşener’e Soru Soran Vatandaş hakkında ağır ithamlarda bulunan gazeteci Can Ataklı ve İyi Parti milletvekili Lütfü Türkkan hakkında Havva Çilo Sevgen, oğlu Mehmet Tarık Sevgen ve İhsan Çilo suç duyurusunda bulundu.

Bugün Kalkandere Adalet sarayına giden Havva Çilo Sevgen oğlu Mehmet Tarık Sevgen ve İhsan Çilo kendilerine ve Rize halkına ağır hakaretlerde bulunan gazeteci Can Ataklı ve İyi Parti milletvekili Lütfü Türkkan hakkında adalete başvurdu.

Kendisine ve Rizelilere Ağır hakaretler bulunan gazeteci Can Ataklı Havva Çilo Sevgen’i canlı yayında satılmış olarak duyurmuştu. Ataklı Ardından ise seviyesiz konuşmalarına Rizelileri de katmıştı.

İyi parti millet vekili Lütfü Türkkan ise Sosyal medya hesabından yaptığı birçok paylaşımda hem Havva Çilo Sevgen’i hem de kardeşi İhsan Çilo hakkında gerçeği yansıtmayan iddialarda bulunmuştu.

Kendileri hakkındaki ağır hakaretleri ve iddiaları yalanlayan Havva Çilo Sevgen ile kardeşi İhsan Çilo bugün olayı yargıya taşıdı. Sevgen ve Çilo Ailesi gazeteci Can Ataklı ile İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan Hakkında suç duyurusunda bulundu.

 Konu yakından takip eden Çay Televizyonuna ve Anadolu yayıncılar derneğine Teşekkür eden Aileler.  Sözde kadın hakları savunucularının olaylar tepkisiz kalmasını da eleştirdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.