Offroad'da Rize'nin Başarısı

Offroad'da Rize'nin Başarısı

Giresun'da düzenlenen mahalli yarışmalarda Rize'yi temsil eden Rize Offroad Rescue Team Spor Kulübü derneği yarışmayı 6. bitirdi.

Karadeniz offroad birliği bünyesinde bu yıl 3 ayaktan oluşan Tosfed onaylı mahalli yarışlar düzenlendi. Bu ayaklardan birincisi olan Giresun yarışlarında ilimizi Rize Offroad Rescue Team Spor Kulübü derneği Temsil etti. 2011 yılında kurulan Rize Offroad Rescue Team Kulübü ilk defa yarışmalara katılmasına rağmen illimizi en iyi şekilde temsil ederek dördüncüklükle yarışmayı tamamladı

Karadeniz Offroad birliği yarışlarının, ikinci ayağı 17-18 Ağustos tarihinde Rize Offroadonder-cilingiroglu.jpg Rescue Team ve Kaçkar Offroad işbirliği ile Rize’de yapılacak. Bu yarışın ilk kez Rize’de yapılacak olması Kulüpleri ve ilimiz için önemli olduğunu belirten Rize Offroad Rescue Team Kulübü yönetim kurulu üyesi Önder Çilingiroğlu, Onlarca araç ve yüzlerce Offroad sevenlerin ilimize akın edecek olmasının son derece sevindirici olduğunu ve böyle büyük bir organizasyona ev sahipliğin yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu tür etkinliklerin ilimizin tanıtımına ve gelişimine katkı sağlayacağını belirten Çilingiroğlu tüm hemşerilerinin kendilerine destek olmaları ve programa iştirak etmelerini istediklerini söyledi.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.