OVİT-İSPİR ARASI YOL GÜZERGAHINDA KAR YAĞIŞI NEDENİYLE SADECE KÜÇÜK ARAÇLAR GEÇİŞ YAPABİLİYOR

OVİT-İSPİR ARASI YOL GÜZERGAHINDA KAR YAĞIŞI NEDENİYLE SADECE KÜÇÜK ARAÇLAR GEÇİŞ YAPABİLİYOR

Doğu Anadolu Bölgesi'nde Kar Yağışı Devam Ediyor, Ovit-İspir Yolu Etkilendi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan yoğun kar yağışı, Ovit-İspir arasındaki yol güzergahında ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri, bölgede kar yağışının devam edeceği konusunda uyarılarda bulunurken, kar kalınlığının artması nedeniyle Ovit-İspir yolunda tedbirler alındı.

Ovit-İspir arasındaki yol, sadece küçük araçların geçişine izin verilmektedir. Kar kalınlığının büyük araçlar için güvenli olmadığı belirtilirken, sürücülerden dikkatli olmaları ve hızlarını düşürmeleri isteniyor.

Karayolları ekipleri, yolun güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Ancak, hava koşullarının zorlu olması nedeniyle sürücülere ani değişen hava durumu şartlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kar yağışının etkisi altındaki bölgede, trafik ekipleri ve karayolları ekipleri sürekli olarak yol durumunu izleyerek güzergahta olası sorunlara karşı hazır bekliyor. Sürücülerin can güvenliği açısından, hava durumu raporlarına dikkatlice göz atmaları ve gerektiğinde seyahat planlarını güncellemeleri önemle vurgulanıyor.

Yetkililer, kar yağışının devam ettiği bu süreçte sürücülere anlık güncellemeleri takip etmeleri ve gerektiğinde yetkililere ulaşmaları konusunda çağrıda bulunuyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.