Özçelik, Ateş Püskürdü, "Hakkımı Helal Etmiyorum"

Özçelik, Ateş Püskürdü, "Hakkımı Helal Etmiyorum"

Partisinin genel merkezi tarafından görevinden alınan Ensar Özçelik, "Bir milli görüşçü olarak şimdi anlıyorum ki her Erbakan, Necmettin Erbakan değilmiş" dedi.

Önceki gün Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından Rize Merkez İlçe Başkanlığı görevinden alınan Ensar Özçelik, sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü.


Oklarını Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a yönelten Özçelik, hakkını helal etmediğini dile getirdi. Özçelik'in açıklamaları şöyle:

"Saadet Partisi'nde çalışırken Fatih Erbakan'a yapılan haksızlıkları gördüm ve zulme sessiz kalmadım. Erbakan Vakfı'nda gönüllü olarak çalışmaya başladım. Her türlü eleştiri ve iftiraya kulaklarımı tıkayarak inandığım dava için gece gündüz demeden sadece Allah (c.c.) rızasını kazanmak için çalıştım. Bu yolda ilerlerken cebindeki son parasını bu dava için veren gariban kardeşimle makam mevki sahibi abilerim arasında hiçbir fark gözetmedim. Zaman içinde bu kadar fedakarca çalışan kardeşlerimin her yaptıklarını eleştiren tüm çabalarını küçümseyen bir zihniyet ile mücadeleme de devam ettim.  Her toplulukta illa ki bu modellerden olmuştur. Olmaya da devam edecektir. Dava  adamıyım demekle  de dava adamı olunmaz. Tüm bu çalışmalardan zerre kadar pişmanlık duymamaktayım  Beni hüzne iten iki şeyi de belirtmeden geçemeyeceğim Birincisi dava arkadaşlarımın düzelmezler başkan boşuna bekleme dedikleri şahıslar  için sabredin onlarda elbet hatalarını anlayacaklardır bilmiyorlar bizim düsturumuzdur demem.

"Her Erbakan, Necmettin Erbakan Değilmiş"

İkinci ve beni en çok yaralayan ise kendisine yapılan zulme bir an bile düşünmeden safımı belli eden birine Saygıdeğer Fatih Erbakan Bey'in bir kere bile ne oluyor dememesi hakkında isnat edilenlere karşı şahsıma bir savunma hakkı bile tanımamasıdır. Ben   bugüne kadar Rahmetli Necmettin Erbakan'ın nezaketinin, inceliğinin, adaletinin ve de lider duruşunun peşinden koşmuş bir milli görüşçü olarak şimdi anlıyorum ki her Erbakan, Necmettin Erbakan değilmiş. Bu saatten sonra şahsım adına şunu da ifade ederek sözlerimi noktalamak istiyorum. Nasıl ki bir ölü için  arkasından konuşmak günah ise bir daha ağzımdan malum parti  ve ekibi için hiçbir kelam duyulmayacaktır. Hakkımı da helal etmiyorum. Rabbime havale ediyorum. Güzel yürekli kardeşlerime saygılarımı sunuyorum. Hepinizi Allah için seviyorum ve de sevmeye devam edeceğim."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.